Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kutyátlanok kíméljenek

Must Love Dogs

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2005. július 29.
Magyarországi premier: 2005. november 10.
Magyarországi DVD premier: 2006. február 7.

A harmincas éveiben járó, iskolaelőkészítőben oktató Sarah Nolan (Diane Lane) immár nyolc hónapja érezheti magát elvált nőnek, amely munkatársai és családja szerint túlságosan hosszú idő szerelmi kapcsolat nélkül. Sarah testvérei, Carol (Elizabeth Perkins) és Christine (Ali Hillis) nemes szándékoktól vezérelve, és nővérük boldogságát szem előtt tartva próbálják felhajtani neki a legjobb partinak ígérkező férfiakat.

A dolgok aztán odáig fajulnak, hogy a buzgó testvérek (és elsősorban Carol) felrakják Sarah adatlapját egy internetes randioldalra - a perfectmatch.com-ra - ezzel a bemutatkozó és figyelemfelhívó sorral a név alatt: “Kutyabarát férfi kerestetik”. Ettől kezdve Sarah-nak rosszabbnál szörnyűbb jelentkezők hadával kell randiznia, egyetlen kivételt csupán a jóképű és művelt, bár meglepően félszeg Jake (John Cusack) jelent. Időközben aztán Sarah egyik tanítványának elvált apukája, a szenvedélyes Bob (Dermot Mulroney) is képbe kerül, mint lehetséges jelölt az “Igazi” posztjára.

Ahogy bátran veti bele magát a nevetséges és katasztrofális első randik sorába, Sarah újra bízni kezd az ösztöneiben, és megtanulja, hogy nem számít, hányszor és hogyan sülnek el ezek a találkozók, a szerelemre való törekvést sosem szabad feladni. S hogy végül Jake vagy Bob lesz-e a végső befutó, az nem képezheti vita tárgyát…

Claire Cook nagysikerű könyvéből a háromszoros Emmy-díjas Gary David Goldberg írt és rendezett vígjátékot Diane Lane (A hűtlen), John Cusack (Az ítélet eladó) és Dermot Mulroney (Lagzi-randi) főszereplésével.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Gary David Goldberg

Forgatókönyv:
Claire Cook regénye alapján: Gary David Goldberg

Operatőr:
John Bailey

Vágó:
Roger Bondelli, Eric A. Sears

Zene:
Craig Armstrong

Szereplők:
Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins, Dermot Mulroney, Christopher Plummer, Stockard Channing

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
98 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek