Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kutyák és macskák 2. - A rusnya macska bosszúja

Cats & Dogs 2: The Revenge of Kitty Galore

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2010. július 30.
Magyarországi premier: 2010. augusztus 5.
Magyarországi DVD premier: 2010. november 24.

A kutyák és macskák között zajló évezredes harc új fejezeteként egy őrült macska túlzottan messzire merészkedik a mancsával. Kitty Galore, aki korábban a MEOWS mozaikszóra hallgató cica kémügynökség hivatásosa volt, gazmacskának áll, és ördögi tervet eszel ki, amelyben nemcsak kutyafajtájú ősellenségei feletti, hanem egykori macska elvtársait is parancsnokolása alá hajszoló világuralomra tör.
Így hát, az egymás elleni örök acsarkodásra ítéltetett kutyák és macskák a soha nem látott veszéllyel szembesülvén, először a világtörténelemben kénytelenek összefogni, és egy valószínűtlen szövetségben egyesíteni erőiket, hogy megmentsék magukat, és velük együtt gazdáikat, az emberiséget is a rabszolgasorsba taszító világvégétől.

9 évvel az első Kutyák és macskák kaland után elérkezett a még akciódúsabb, még fenyegetőbb és még… kutyásabb-macskásabb folytatás Brad Peyton rendezésében, amely a szemkápráztató akciófilmek hagyományait követi, csak sokkal szőrösebb kiadásban.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Brad Peyton

Forgatókönyv:
Ron J. Friedman, Steve Bencich

Operatőr:
Steven Poster

Vágó:
Julie Rogers

Zene:
Christopher Lennertz

Szereplők:
Christina Applegate, Michael Clarke Duncan, Neil Patrick Harris, Sean Hayes, James Marsden, Bette Midler, Nick Nolte, Joe Pantoliano, Katt Williams, Chris O'Donnell, Jack McBrayer, Fred Armisen, Paul Rodriguez

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
79 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros. Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek