Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kutyák és macskák

Cats And Dogs

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2001. július 4.
Magyarországi premier: 2001. október 25.

A dorombolás kora lejárt. Ha az elbizakodott emberiség eddig azt hitte, kertjeiben és házaiban béke honol, ki kell ábrándítanunk! Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: mert ezt a háborút kutyák és macskák vívják.

És épp a macskák állnak jobban! Új vezérük, a karizmatikus és kérlelhetetlen sziámi cica vért, verítéket és velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása, a kutyák rövid pórázra fogása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban szerencsére kiszagolják a bajt, és egy ebkommandó egy esetlen kölyökkutyus segítségével mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort.

A négylábúak kémhistóriájába az emberek is belekeverednek, mert a kölyökkutyus gazdája, Brody professzor (Jeff Goldblum), a habókos tudós, épp olyan anyagon kísérletezik, mely mindkét fél számára veszettül fontos. Közeledik a végső összecsapás: az elvakult macskák még az emberrablástól sem riadnak vissza.

Lawrence Guterman 60 millió dollárból készült fél-animációs, szórakoztató családi filmje szolid sikert aratott a mozikban.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: ismeretlen és siz

Rendezte:
Lawrence Guterman

Forgatókönyv:
John Requa és Glenn Ficarra

Operatőr:
Julio Macat

Vágó:
Rick Finney, Michael A. Stevenson

Zene:
John Debney és Noah Richoz

Szereplők:
Jeff Goldblum, Elizabeth Perkins, Alexander Pollock, Miriam Margolyes, és szinkronhangok: Tobey Maguire, Alec Baldwin, Michael Clarke Duncan, Sean Hayes, Jon Lovitz, Joe Pantoliano, Susan Sarandon

Műfaj:
családi, vígjáték

Játékidő:
87 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó tufee kritikája
2003. december 29.

"Mindenki imádta Babe-et, nem lehetett nem szeretni Stuart Little-t, a kisegeret, de azért ez a kutyás-macskás izé már hogyis mondjam: durva!"
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek