Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kútfejek

Nem láttuk.
45% / 2 olvasó
Magyarországi premier: 2006. február 16.

Száz perc őrület egy vidéki benzinkúton. Ebben az akcióvígjátékban tulajdonképpen egyetlen helyszínen váltják egymást az izgalmas fordulatok és komikus karakterek, de a kétségbeejtő helyzet ellenére a Harmadik Világháború végül mégis elmarad.

Egy félresikerült rablás túszejtésbe torkollik, mikor Tamás, az önjelölt forgatókönyvíró és reklámkreatív félreértésből hősiesen lefegyverzi a rendőrt. Így nyolc ember ragad a benzinkúton: a Kutas, a nője, a nő szeretője (hogy-hogysem: a Rendőr), a két bandita, az álkutas (valójában hacker), a hacker-lánya és persze Tamás, a meg nem értett zseni.

A cseppet sem egyszerű helyzetet nem kéne tovább bonyolítsa az Egyesült Államok éppen ide lezuhanó szigorúan titkos projektje, a hivatalos küldöttséget kísérő rendőrkonvoj, nem is beszélve a focivébé döntőjéről. Mégis bonyolítja.

Hogy mi a túszejtős-sunnyogós-meglepőfordulatos bénázás eredménye? “Mr. President, we have a little problem…”

Rendezte:
Kapitány Iván

Forgatókönyv:
Kapitány Iván, Ifj. Seregi László, Búss Gábor Olivér, Gergely Zoltán, Orosz Dénes

Operatőr:
ifj. Seregi László

Vágó:
Marinkás Gábor

Zene:
Parádi Gergely

Szereplők:
Gesztesi Károly, Kálloy Molnár Péter, Kaszás Attila, Ullmann Mónika, Dörner György, Selmeczi Roland, Fenyő Iván, Szerednyei Béla, Hirtling István, Pápai Erika

Műfaj:
akció, vígjáték

Játékidő:
100 perc

Ország:
Magyarország

Gyártó:
Filmservice

Hazai moziforgalmazó:
Hungarotop

Kritikánk a filmről

Felhasználó Gaben kritikája
2006. február 16.

"Még ki sem hevertük a Csak szex és más semmit valamint az Üvegtigris folytatását, máris itt egy újabb szórakoztató magyar vígjáték, mely nem világmegváltást tűzött zászlajára, hanem sokkal fontosabbat: a közönség szórakoztatását. Mission accomplished."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek