Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2

Nem láttuk.
70% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2011. május 26.
Magyarországi premier: 2011. június 2.

Pó-nak (Jack Black) teljesült az álma: ő lett a Sárkányharcos. Együtt védi a Béke Völgyét barátaival és mestertársaival, az Őrjöngő Ötössel: Tigrissel (Angelina Jolie), Daruval (David Cross), Sáskával (Seth Rogen), Viperával (Lucy Liu) és Majommal (Jackie Chan).

Ám Pó baró új élete veszélybe kerül, mivel felbukkan egy félelmetes gonosztevő, aki egy titkos, kivédhetetlen fegyverrel akarja meghódítani Kínát és elpusztítani a kung fu-t. Pó-ra és az Őrjöngő Ötösre hárul a feladat, hogy keresztülutazzák Kínát, szembenézzenek a fenyegetéssel, és legyőzzék azt.

De hogyan semmisíthet meg Pó egy olyan fegyvert, amely képes megsemmisíteni magát a kung fu-t is? A pandának a múltjába kell néznie, és fel kell tárnia eredetének rejtélyes titkait, mert csak így lesz képes felszabadítani magában azt az erőt, amelyre szüksége lesz a sikerhez.

Jennifer Yuh 3D-s animációs csihi-puhija a 2008-as Kung Fu Panda folytatása, amely 200 millió dollár feletti amerikai bevételt eredményezett és meghódította a nézőket.

Rendezte:
Jennifer Yuh

Forgatókönyv:
Jonathan Aibel és Glenn Berger

Zene:
John Powell és Hans Zimmer

Eredeti hangok:
Angelina Jolie, Seth Rogen, Gary Oldman, Jack Black, Jackie Chan, Jean-Claude Van Damme, David Cross, Dustin Hoffman, Lucy Liu, Michelle Yeoh

Műfaj:
animációs

Ország:
USA

Gyártó:
DreamWorks Animation

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek