Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kis Csávó

Little Man

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2006. július 14.
Magyarországi premier: 2006. november 23.

A nagy bűnhöz is elég egy kis ember. X (Marlon Wayans) elköveti az évszázad bűnügyét, pedig a legtöbb rendőrnek még csak a gumibotjáig sem ér fel. Ördögi ravaszsággal elrabol egy szuperbiztonsági rendszerekkel védett hatalmas gyémántot.

Apró szépséghiba, hogy nem sokáig örülhet neki: menekülés közben kénytelen a követ egy ártatlan járókelő (Shawn Wayans) táskájába rejteni. És ettől kezdve törheti a fejét, hogy miképpen jusson be a békés, kertvárosi családi házba, ha vissza akarja szerezni, ami már az övé.

Kis test, nagy agy: bűntársa egy kosárban a családi ház küszöbére helyezi őt, és minden idők egyik legravaszabb betörője újabb bevetésre indul: álruháját pelenkára, revolverét csörgőre cseréli, és mindent elkövet, hogy ártatlan, védtelen csecsemőnek higgyék. Először be is jön a csel. De amikor a baba franciásan viszonozza az első anyai csókot, gyámszülei is gyanakodni kezdenek.

A Horrorra akadva első két részét valamint a Feketék fehérent elkövető Wayans-testvérek ezúttal is bizarr agymenésükkel ajándékoznak meg minket.

Rendezte:
Keenan Ivory Wayans

Forgatókönyv:
Keenan Ivory Wayans, Marlon Wayans, és Shawn Wayans

Operatőr:
Steven Bernstein

Vágó:
Michael Jackson és Nick Moore

Zene:
Teddy Castellucci

Szereplők:
Malron Wayans, Shawn Wayans, Kerry Washington, John Witherspoon, Chazz Palminteri, Alex Borstein

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
90 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Revolution Studios

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek