Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kiképzés

Training Day

Nem láttuk.
65% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2001. október 5.
Magyarországi premier: 2002. március 7.
Magyarországi DVD premier: 2002. szeptember 12.

Los Angeles gonosz város. Alonzo Harris (Denzel Washington) gonosz rendőr. A kábítószer-osztály nyomozójaként azt tanulta, hogy ha nem kerekedik az utca fölé, akkor az gyűri maga alá őt. Hát úgy él a körzetében, mint egy középkori hadúr: kegyetlen, igazságtalan, gyors és veszélyes. A törvényen kívülieket a törvényen kívül akarja legyőzni. Hisz benne, hogy ez teszi őt jó rendőrré, és hisz benne, hogy ezt a leckét kell továbbadnia a rábízott kezdő rendőrtisztnek, Jake Hoyt-nak (Ethan Hawke) is.
 
Harris és Hoyt első közösen szolgálatban töltött napjuk alatt megmérkőznek néhány kábítószer-kereskedővel, bonyolult összeesküvést lepleznek le, gyilkosságba keverednek, és ölniük kell, ha életben akarnak maradni. A Jó és a Rossz egy oldalon harcol. Kezdetben legalábbis azt hiszik. Ám az közel sem biztos, hogy végül nem fordulnak egymás ellen…

Antoine Fuqua (A Nap könnyei, Arthur király) nem teljesen eredeti ötletű krimi-drámája (lásd a francia Zsaroló zsaruk) végre eljuttatta Denzel Washingtont a megérdemelt csúcsra a legjobb színésznek járó Oscar-díjjal. A 45 millió dollárból készült film nemcsak jelentős kritikai, hanem nézői sikert is aratott (76 milliós amerikai összbevétel).

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: ismeretlen és siz

Rendezte:
Antoine Fuqua

Forgatókönyv:
David Ayer

Operatőr:
Mauro Fiore

Vágó:
Conrad Buff IV

Zene:
Mark Mancina

Szereplők:
Denzel Washington, Ethan Hawke, Eva Mendes, Charlotte Ayanna, Tom Berenger, Snoop Doggy Dogg, Dr. Dre, Scott Glenn

Műfaj:
thriller

Játékidő:
120 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek