Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kicsi kocsi: Tele a tank!

Herbie Fully Loaded

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2005. június 22.
Magyarországi premier: 2005. augusztus 25.
Magyarországi DVD premier: 2006. január 20.

Öveket bekapcsolni, motorokat begyújtani, rekeszizmokat felkészíteni! Herbie, vagy ahogy mi ismerjük: Kicsi kocsi visszatért, hogy újra száguldjon!

Maggie Peyton (Lindsay Lohan) családja bajban van. Apja (Michael Keaton) összetöri autóját a NASCAR versenysorozat aktuális futamán, ezzel pedig elszállnak a bajnokságról szőtt álmai. Ám Maggie ráakad a poros, öreg, 53-as számmal ékesített Volkswagen bogárra (ő Herbie, ha valakinek még mindig nem rémlene). Kicsi kocsi azonban nem akármilyen autó! Nemcsak az évek nem fognak rajta, hanem dübörgő motorháza alatt saját tudattal is rendelkezik.

Herbie, Maggie legnagyobb ámulatára, gyors mint a szélvész, és olyan kunsztokra képes, melyek mögött a legnagyobb pilóták is elbújhatnak. Innen máris egyenes út vezet odáig, hogy Maggie benevezi magát (természetesen Kicsi kocsi volánja mögött) a NASCAR bajnokságba. Ettől kezdve pedig elszabadulnak a lóerők, Herbie betonon és azon kívül egyaránt legyőzhetetlen, és a Jóisten sem képes megmenteni attól, hogy teljesítményével átírja a rekordok könyveit.

Kicsi kocsi negyedszázad után tért vissza újra a filmvászonra, ezúttal Lindsay Lohan (Bajos csajok, Nem férek a bőrödbe) főszereplésével. A végeredményt a kritikusok utálták, a nézők pedig a vártnál kisebb mértékben özönlöttek a moziba. Az 50 millióból forgatott alkotás végül 66 millió dolláros észak-amerikai bevételt ért el.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Angela Robinson

Forgatókönyv:
Thomas Lennon, Ben Garant, Alfred Gough és Miles Millar

Operatőr:
Greg Gardiner

Vágó:
Wendy Greene Bricmont, Edward A. Warschilka

Zene:
Mark Mothersbaugh

Szereplők:
Lindsay Lohan, Justin Long, Breckin Meyer, Matt Dillon, Michael Keaton, Cass Asher, Clam Davis, Mark Deklin

Műfaj:
vígjáték, kaland

Játékidő:
101 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Walt Disney Pictures, Robert Simonds Productions

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Hannibal kritikája
2005. október 23.

"Kihalófélben vannak a jóféle vígjátékok. Az ízlésromboló tinifilmek és a bárgyú romantikus kacatok bűzölgő fekáliájába egyre inkább alámerülő műfajból kiveszett valami, mégpedig a koncepció. Herbie is sajnos akkorát koccant, hogy most felborulva, magatehetetlenül vonaglik a felforrósodott aszfalton."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek