Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kiálts farkast!

Cry Wolf

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2005. szeptember 16.
Magyarországi DVD premier: 2009. november 3.

Senki nem hisz egy hazudozónak, még akkor sem, ha történetesen igazat beszél. Mikor egy fiatal lányt holtan találnak, és kiderül, hogy gyilkosság áldozata lett, a helyi gimnázium tanulóinak egy csoportja gonosz tervet eszel ki. Elhatározzák, hogy halálra ijesztik osztálytársaikat egy interneten terjedő pletykával, mely szerint a halott lány egy Farkas névre hallgató sorozatgyilkos áldozata, aki újabb préda után kutat.

Szóról szóra felvázolják a Farkas következő áldozatát, hogy megtudják, “játékuk” milyen hatást képes elérni, és hány szerencsétlen tanulót sikerül meggyőzni a gyilkos létezéséről, s végül lesz-e olyan, aki leleplezi a hazugságot. Ám amikor a lefestett áldozatot valóban meggyilkolják, már senki nem tudja megmondani, hol kezdődik a hazugság és hol az igazság. Márpedig valaki (vagy valami) sorra elkezd vadászni a gimnázium tanulóira, a viccnek indult játék pedig szörnyűséges valósággá válik.

A széleskörben (még) ismeretlen Jeff Wadlow (Catching Kringle, Manual Labor) legújabb filmje hűen követi a tinihorrorok mostanában elfeledettnek hitt dramaturgiáját, olyan valódi tinireménységekkel a főszerepben, mint például Jared Padalecki (Szívek szállodája, Supernatural, Viasztestek).

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Jeff Wadlow

Forgatókönyv:
Beau Bauman és Jeff Wadlow

Operatőr:
Romeo Tirone

Vágó:
Seth Gordon

Zene:
Michael Wandmacher

Szereplők:
Julian Morris, Lindy Booth, Jared Padalecki, Jon Bon Jovi, Krystal Browning, Antonio D. Charity, Ethan Cohn, Gary Cole

Műfaj:
thriller

Játékidő:
90 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Hypnotic

Kritikánk a filmről

Felhasználó Csiger Ádám kritikája
2009. november 29.

"Az alacsony korhatár-besorolás ellenére a film nem szűkölködik a suspence- és horror-jelenetekben, de ezeket elidegenítő effektekkel komformizálták az alkotók, így a Cry Wolf egy jó alapötlet fantáziátlan kivitelezése, egy élvezhető, de legfeljebb egyszeri megnézésre alkamas tinihorror."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek