Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Két hét múlva örökké

Two Weeks Notice

60% / 1 szerkesztő
40% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2002. december 20.
Magyarországi premier: 2003. április 3.
Magyarországi DVD premier: 2003. október 7.

George Wade (Hugh Grant) jóképű és multimilliomos, ezzel együtt nincs benne semmi vonzó. New York legmenőbb ingatlankereskedője ugyanis olyan önállótlan, hisztérikus és önző, mint egy elkényeztetett hároméves. A titkárnője nélkül reggel képtelen lenne eldönteni, melyik nyakkendőjét vegye fel, délelőtt nem tudná, mit kezdjen az ügyfeleivel, délután pedig fogalma se volna, miképpen intézze a válóperét.

Még szerencse, hogy Lucy (Sandra Bullock) mindent elintéz. Lucy Kelson a legelegánsabb amerikai egyetemen szerzett diplomát, ám George-nak nem jogászra, hanem egy titkárnőnek öltött szárazdajkára van szüksége, aki mindent tud, mindig készen áll és sosem kapcsolja ki a telefonját. Lucy azonban kezdi unni a napi huszonnégy órai szolgálatot, már nehezen viseli főnöke szeszélyeit. Ideges, hisztis, nem tud elaludni.

Végül rettentő lépésre szánja el magát: beadja a felmondását. Két hét múlva George-nak meg kell állnia a saját lábán, ő pedig végre új, izgalmas életet kezdhet. De lehet, hogy a következő két hétben mindketten rájönnek, hogy inkább a régit folytatnák.

Rendezte:
Marc Lawrence

Forgatókönyv:
Marc Lawrence

Operatőr:
Kovács László

Vágó:
Susan E. Morse

Zene:
John Powell

Szereplők:
Hugh Grant, Sandra Bullock, Alicia Witt, Dana Ivey, Robert Klein

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
101 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros. Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Godzi kritikája
2003. december 29.

"Az egyik legkönnyebben eladható filmműfaj a romantikus komédia. A sor újabb kellemesen kedves, de mély nyomot nem hagyó darabbal bővült, melyhez két \"A\" sztár adta a nevét. A film ötvözi magában az elmúlt évtizedek szerelmes filmjeinek valamennyi ismert kliséit."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek