Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Keresd a nőt!

There is Something About Mary

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 1998. július 15.
Magyarországi premier: 1998. december 17.

Ted Stroehmannról ordít, hogy vesztes típus. Olyan fickó ő, akinek állandó nyavalygása őrületbe kergetne bármely pszichiátert. Ez a fiú annyira, de annyira szerencsétlen, hogy a szalagavatója éjszakáján pont a legféltettebb testrészét csípte be a cipzár.

Lehet, hogy ez a boldogtalan fickó szerencsétlen az életben, de legalább egyszer szerencséje volt a szerelemben. Tizenhét éves korában találkozott az álomlánnyal, Mary Jensonnal, aki megkérte, legyen a táncpartnere Rhode Island-i szalagavatójukon. Mary Jenson csodálatos teremtésnek bizonyult, egészen addig, míg Ted cipzárba csípődött férfiússága hirtelen véget nem vetett a románcnak. Az érettségi után Mary Floridába költözött a családjával, és Ted azóta nem találkozott vele.

Mary emléke mégsem hagyja nyugton Tedet. Bár több mint tíz éve, a balul sikerült szalagavató óta nem látta, szíve mégis heves dobogásba kezd, valahányszor a lányra gondol. Ted még mindig megőrül Maryért, és furdalja a kíváncsiság, vajon mi lehet vele. Végül legjobb barátja, Dom unszolására felfogadja Pat Healy magánnyomozót, hogy derítse fel, mit csinál Mary Floridában.

Pat Healy-ról ordít, hogy szemét alak. Inkább hasonlít simlis használtautó-kereskedőre, mint biztosítási nyomozóra. Bizony olyan fickó ő, hogy miután megtalálta Maryt Miamiban, hazudni kezd róla ügyfelének.

Az eltelt évek alatt Mary, ha lehet, még szebb lett. Fényes orvosi karriert futott be, s egyik gyengéje, hogy szívesen gondoskodik a hátrányos helyzetűekről. Healy azonban, annak érdekében, hogy magának szerezhesse meg Maryt, azt hazudja Tednek, hogy imádottjából elhízott, tolószékhez kötött négygyermekes anya lett.

Healy annyira belezúg Marybe, hogy saját magáról is hazudik a lánynak, remélve, hogy viszonozza majd érzelmeit…

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Hubay József

Rendezte:
The Farrelly Brothers

Forgatókönyv:
Ed Decter, John J. Strauss

Operatőr:
Mark Irwin

Vágó:
Rick Montgomery

Zene:
Ben Lee, Jonatham Richman, Mike d'Abo

Szereplők:
Cameron Diaz, Ben Stiller, Matt Dillon, Lee Evans, Chris Elliott, Lin Shaye, Jeffrey Tambor, Keith David

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
119 perc

Ország:
USA

Gyártó:
20th Century Fox

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Hubay József kritikája
1998. december 19.

"Eszement király röhögséghegy. Mindenképpen kihagyhatatlan, akár tetszik, akár nem!"
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek