Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kémkölykök 4: A világ minden ideje

Spy Kids 4: All the Time in the World

Nem láttuk.
30% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2011. augusztus 19.
Magyarországi premier: 2011. október 27.

Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba) élete egy kívülálló számára látszólag tökéletesebb nem is lehetne: egy híres tévés kémriporter felesége, van egy pici kislánya, miközben két másik, intelligens, iskolás gyerkőccel a családjában már a felhőtlen büszkeségtől ragyoghat. Ám a látszat sokszor döbbenetesen csalóka. A valóságban Marissa erőnek erejével próbál megfelelni mostohagyerekeinek, Rebecca-nak (Rowan Blanchard) és Cecil-nek (Mason Cook), akik nem igazán kérnek belőle. Férje, Wilbur (Joel McHale) pedig még akkor sem ismerne fel egy kémet, ha vele élne - a legnagyobb poén pedig éppen az a dologban, hogy a felesége egy tulajdonképpeni visszavonult titkosügynök.

Marissa élete aztán fenekestül felfordul, amikor a mániákus Timekeeper (Jeremy Piven) tevékenysége azzal fenyeget, hogy átveszi az uralmat a bolygó felett, őt pedig ezért visszahívja az ügynökség feje a kémek kiképzőpontjába, ahol egyben a Kémkölykök utánpótlás-részlege is helyet kapott. Ahogy a világvége egyre inkább közeledik, Rebecca és Cecil döbbenten ébrednek rá arra, hogy eddig unalmasnak hitt mostohaanyjuk valójában egy elit ügynök, és kénytelenek ők is fegyvert ragadni.

Így hát a világ legígéretesebb 10 éves kis kémkölykeinek félre kell tenniük csip-csup civódásaikat, hogy közös erejükre támaszkodhassanak. Szerencsére a harcban segítséget kapnak egy jól ismert párostól, Carmen és Juni Cortez-től (Alexa Vega és Daryl Sabara), valamint jó néhány remekbe szabott kütyü és szerkentyű játszik a kezeik alá, hogy megmenthessék a világot, és hogy még talán a családjukat is egyben tarthassák.

Robert Rodriguez sorozata immár a negyedik részéhez érkezett (Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete, Kémkölykök 3-D - Game Over), amely forradalmi újításként 4D-ben is a közönség elé kerül (cikkünk erről: Jön az első hazai, színes-szagos 4D mozifilm).

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Robert Rodriguez

Forgatókönyv:
Robert Rodriguez

Operatőr:
Jimmy Lindsey és Robert Rodriguez

Vágó:
Dan Zimmerman

Zene:
Robert Rodriguez és Carl Thiel

Szereplők:
Jessica Alba, Alexa Vega, Antonio Banderas, Danny Trejo, Jeremy Piven, Daryl Sabara, Ricky Gervais, Joel McHale

Műfaj:
kaland, családi

Játékidő:
89 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Dimension Films, Troublemaker Studios

Hazai moziforgalmazó:
Fórum Hungary

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek