Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kémkölykök 3-D - Game Over

Spy Kids 3-D - Game Over

Nem láttuk.
20% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2003. július 25.
Magyarországi premier: 2003. december 18.
Magyarországi DVD premier: 2004. április 1.

A kiskorú ügynököket, Junit (Daryl Sabara) és Carmen Cortezt (Alexa Vega), pályafutásuk legészbontóbb küldetésére vetik be: utazásra indulnak egy olyan 3D videó-játék virtuális valóságú világának belsejébe, amelyet a gonosz Játékosztó (Sylvester Stallone) kifejezetten arra tervezett, hogy a játékot játszó gyerekek agyát “beszippantsa”, s így ő uralkodjon felettük.

A Kémkölyköknek a humor, saját bátorságuk, családtagjaik és villámgyors reflexeik, valamint fantasztikus technikai berendezések segítségével kell végigküzdeniük magukat a játék egyre keményebb, egyre nehezebb szintjein - olyan kihívásokkal szembesülve, mint száguldás a “Road Warrior”-okkal vagy izzó láván való szörfözés -, hogy megmenthessék a világot.

A Kémkölykök és Robert Rodriguez rendező a családi szórakoztatás műfaját teljesen új dimenzióban indítják útjára: a harmadik dimenzióban. A high-tech interaktív megközelítési mód jövőbéli új távlatai tárulnak fel, amikor a Spy Kids 3-D - Game Over című film a legeslegújabb digitális technika segítségével háromdimenziós képekből szövi a Spy Kids néven ismert kém-akció filmvásznon megjelenő látványát, a való életben ismertnél hatalmasabbra fokozott izgalomban részesítve a nézőközönséget, legyen az bármelyik korosztályból való.

Rodriguez, akinek új utakat törő elgondolásai és szabadon szárnyaló képzelőereje már eddig is lényegi változásokat hozott a filmkészítés boszorkánykonyhájában, most újabb ugrást tesz azzal, hogy a három dimenzió izgalmát a maga utánozhatatlanul úttörő stílusában hozza vissza a filmvászonra. Évtizedek óta most először egy egészen új generáció részesül majd az élményben, amit a speciális szemüvegek nyújtanak, amikor a nézőt az izgalmas akciók és kalandok kellős közepébe repítik.

A 3-D technika lélegzetelállító izgalmakban és élményben részesíti a nézőközönség minden korosztályát. Szerte az USA-ban 3500 filmszínházat látnak el speciális szemüvegekkel a Spy Kids 3-D - Game Over című film bemutatásához. Olyan szemüvegekkel, amelyek az interaktív szórakoztatás eszközévé válnak, fontos családi eseménnyé avatva azt a srácok számára, akik még sose láttak 3D filmet, és a szülők számára is, akik még sose láttak ilyen 3D látványt.

Rendezte:
Robert Rodriguez

Forgatókönyv:
Robert Rodriguez

Operatőr:
Robert Rodriguez

Vágó:
Robert Rodriguez

Zene:
Robert Rodriguez

Szereplők:
Antonio Banderas, Carla Gugino, Sylvester Stallone, Alexa Vega, Daryl Sabara, Mike Judge, Salma Hayek, Steve Buscemi, George Clooney, Elijah Wood, Ricardo Montalban

Műfaj:
kaland, családi, sci-fi

Játékidő:
84 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Dimension Films, Miramax, Los Hooligans Productions

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek