Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kell egy srác!

Love That Boy

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2003. szeptember 19. - Atlantic Film Festival

Phoebe (Nadia Litz) már kislányként is nagyon kíváncsi, céltudatos, és éppen ezért meglehetősen elviselhetetlen volt. Most már egyetemista, és mielőtt végezne tanulmányaival, szeretne minden lehetséges iskolai tevékenységet kipróbálni. Egyik szakkört a másik után végzi el, ráadásul szobatársát, Robynt (Nikki Barnett) is mindenhova magával cipeli.

Amikor Robyn belevág egy kalandba egy fiatal férfival, akit egy repülőúton ismert meg, búcsúképpen fanyarul Phoebe orra alá dörgöli, hogy egyvalami lemaradt a listájáról: a szerelem. Phoebe biztos benne, hogy egy jól kidolgozott szisztémával könnyedén talál magának barátot, csakhogy az élet ezúttal pimasz tréfát játszik vele. A szerelem kiszámíthatatlan, hősnőnk szívét pedig éppen a kedves szomszéd fiú, Fraser (Adrien Dixon) ejti rabul, akivel csupán egy baj van: mindössze tizennégy éves…

Rendezte:
Andrea Dorfman

Forgatókönyv:
Jennifer Deyell és Andrea Dorfman

Operatőr:
Tom Harting

Vágó:
Michael Vernon

Zene:
Michael O'Neill

Szereplők:
Nadia Litz, Adrien Dixon, Nikki Barnett, P. J. Crosby

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
85 perc

Ország:
Kanada

Gyártó:
imX Communications Inc.

Kritikánk a filmről

Felhasználó tufee kritikája
2005. április 3.

"A Kell egy srác! nem az utóbbi évek legössze-szedettebb tinivígjátéka, de tény, hogy lehet rajta nevetni, fiatalokról szól és sokkal nemesebb értékeket közvetít, mint a testnedvcsöpögős komédiák."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek