Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kéjjel-nappal

Knight and Day

80% / 2 szerkesztő
60% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2010. június 25.
Magyarországi premier: 2010. július 15.
Magyarországi DVD premier: 2010. december 1.

Amikor June Havens (Cameron Diaz), egy kisvárosi nő találkozik egy rejtélyes férfival, Miller-rel (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja: talán Ő az, Ő álmai pasija!

Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami azért mégsem stimmel vele, és rájön: a férfi nem más, mit egy profi titkosügynök. Nincs tehát sok választása, vele kell tartania, így June csakhamar árulásokkal, átverésekkel jócskán teli szituációk közepette találja magát.

Halálos kalandokon verekszik keresztül magukat együtt, meghökkentő helyzeteket cseleznek ki közös erővel. A túlélésük egyetlen záloga az, ha megbíznak egymásban. De vajon az ügynök valóban az, akinek mutatja magát…?

James Mangold (A nyughatatlan) filmje a mai élményszintnek megfelelő pörgős akció-vígjáték, melyben korunk két legsikeresebb színészét a Vanília égbolt után ismét együtt láthatunk a vásznon. A kontinenseket átszelő kalandot Észak-Amerika mellett Jamaikában és több európai országban (Spanyolország, Ausztria) forgatták.

Rendezte:
James Mangold

Forgatókönyv:
Scott Frank, James Mangold

Operatőr:
Phedon Papamichael

Vágó:
Quincy Z. Gunderson, Michael McCusker

Zene:
John Powell

Szereplők:
Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard, Viola Davis, Olivier Martinez, Paul Dano, Maggie Grace, Mark Blucas, Jordi Molla

Műfaj:
akció, vígjáték

Játékidő:
105 perc

Ország:
USA

Gyártó:
20th Century Fox

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek