Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Kabinláz

Cabin Fever

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2002. szeptember 14. - Torontói Filmfesztivál
Amerikai premier: 2003. szeptember 12.

Nyár van. Ahogy az aktuális főiskolai szemeszter véget ér, az öt barát, Paul (Rider Strong), Karen (Jordan Ladd), Bert (James DeBello), Marcy (Cerina Vincent) és Jeff (Joey Kern) autóba pattannak, hogy elhúzzanak egy hétre a hegyek közé, egy erdőközepi kis faházba kikapcsolódni. Az út eseménytelenségét aztán rögtön felváltja a megmagyarázhatatlan borzalom, ahogy megérkeznek.

Az első este ismeretlen, beteg férfi kopogtat az ajtajukon, segítségért könyörögve hozzájuk. A fiatalok a láthatóan vérző és fertőző gyanús idegent gyorsan elkergetnék, ám véletlenül megölik. Ettől kezdve elszabadul a pokol. Olyan ragály üti fel a fejét Paul-ék körében, amiről fogalmuk sincsen, csak a tüneteit látják. Egy húsevő vírus fészkeli be magát a testükbe, egyikükről a másikukra terjedve, hogy végezzen velük.

Az ismeretlen Eli Roth kisköltségvetésű filmje nagy sikert aratott az Egyesült Államokban, és a különböző filmfesztiválokon is feltűnést keltett.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Eli Roth

Forgatókönyv:
Eli Roth és Randy Pearlstein

Operatőr:
Scott Kevan

Vágó:
Ryan Folsey

Zene:
Angelo Badalamenti, Nathan Barr

Szereplők:
Rider Strong, Jordan Ladd, James DeBello, Cerina Vincent, Joey Kern, Robert Harris, Hal Courtney, Matthew Helms, Richard Boone

Műfaj:
horror

Játékidő:
93 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Black Sky Entertainment / Deer Path Films/Down Home Entertainment / Tonic Films

Kritikánk a filmről

Felhasználó siz kritikája
2005. június 7.

"Felháborítóan undorító. Helyenként taszítóan idegesítő, néhol agyzsibbasztóan kiszámítható, itt-ott pedig paródiába hajló. A végére aztán csak öncélúan gyomorforgató. Egyszerűen nem értem, hogy a Kabinláz miért ilyen iszonyatosan REMEK film!"
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek