Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Johnny English újratöltve

Johnny English Reborn

60% / 1 szerkesztő
40% / 1 olvasó
Magyarországi premier: 2011. szeptember 15.

Angliában járunk. Őfelsége Titkosszolgálatának minden idők leglehetetlenebb titkosügynökének kellene azt a feladatot kapnia, hogy minden erejével, tudásával, bátorságával és… szerencsétlenségével állítson meg egy nemzetközi bérgyilkosokból álló csoportot, mielőtt azok megölnének egy rendkívül jelentős, világhírű vezető személyt, amelynek nyomán a földön beláthatatlan káosz lenne úrrá.

Johnny English (Rowan Atkinson) azonban az évekkel ezelőtti átütő akciót követően eltűnt a térképről.  Az MI-7 top-kémje ezen idő alatt Ázsia egy távoli vidékén éldegélt, és egyedülálló képességeket erőltetett magára. Amikor azonban a Titkosügynökség tudomására jut egy gyilkossági kísérlet, amely a kínai miniszterelnök élete ellen irányul, kénytelenek minden eszközzel megkeresni, és visszacsábítani soraikba szó szerint legveszedelmesebb ügynöküket.

Így hát a világon ismételten kizárólag csak Johnny English segíthet. Egy lövésnyire a megváltástól English-nek a legújabb hi-tech kütyüket kell alkalmaznia, hogy kibogozza az összeesküvés szálait, amelyek nemcsak a KGB-n és a CIA-n futnak keresztül, hanem még az MI-7-ön is. S amikor végül elérkezik az államközi konferencia napja, egyetlen ember képes csupán minden trükköt felhasználva megvédeni a világ egyensúlyát, akit úgy hívnak, hogy Johnny English.

A kétbalkezes és -lábas, szerencsétlenségeket megidéző szuperügynök, Johnny English (Rowan Atkinson) 8 év után tér vissza a mozivászonra, hogy 2003-as sikerét meglovagolva újra egy akció-komédia keretében mutassa meg a világnak, a kémek kémjének lenni mennyire viszontagságos állapot.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Oliver Parker

Forgatókönyv:
William Davies és Hamish McColl

Operatőr:
Danny Cohen

Vágó:
Guy Bensley

Zene:
Ilan Eshkeri

Szereplők:
Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Dominic West, Gillian Anderson, Richard Schiff, Ben Miller, Burn Gorman, Tim McInnerny

Műfaj:
vígjáték

Ország:
Izrael, Franciaország, Japán, Anglia

Gyártó:
Working Title Films, Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek