Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Jégkorszak 2 - Az olvadás

Ice Age 2: The Meltdown

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2006. március 31.
Magyarországi premier: 2006. március 30.
Magyarországi DVD premier: 2006. október 24.

A mínuszok hősei visszatérnek! A mamut, a kardfogú tigris és a lajhár egyenesen lubickol legutóbbi hőstettük sikerében: és ez már csak azért is könnyen megy, mert a jég olvadni kezd, így a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik körülöttük; csúszdák, gejzírek és szökőkutak között buliznak nap mint nap.

Néha mégis arcukra fagy a mosoly. Manfréd ugyanis nagyon magányos - már egyenesen úgy érzi, mintha kihaltak volna körülötte a nőstények. És míg ő búnak ereszti az ormányát, Sid rájön, hogy csak egy egyre vékonyodó jéggát választja el őket az áradástól - ha az átszakad, boldog völgyüket elárasztja a víz. Az árral pedig együtt úsznak majd azok a csúszómászók, akiknek túl éles a foga arra fáj, hogy átvegyék az uralmat a nagy közös medence fölött.

Rendezte:
Carlos Saldanha

Forgatókönyv:
Jon Vitti

Zene:
John Powell

Eredeti hangok:
Eredeti hangok: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah; Magyar hangok: Geszti Péter, Berzsenyi Zoltán, Szabó Sipos Barnabás, Molnár Levente, Gáspár András, Bognár Gyöngyvér, Mikó István, Stukovszky Tamás

Műfaj:
animációs

Játékidő:
91 perc

Ország:
USA

Gyártó:
20th Century Fox, Blue Sky Studios, Fox Animation Studios

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Hannibal kritikája
2006. április 13.

"Visszatértek! A Jégkorszak szimpatikus ősállatai ismét összeverődtek, hogy teljesítsék soron következő lehetetlen küldetésüket, és mindeközben egy gyermekkacarászással, tapsviharral teli mozidélutánban részesítsenek bennünket. Azonban a Jégkorszak második része (...) térdütögetős, felszabadult mesedélutánt kínál, és végre – ideiglenesen – felfrissítette a kortárs animációs filmek dús érhálózattal benőtt véráramát. "
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek