Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Jéghercegnő

Ice Princess

Nem láttuk.
60% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2005. március 18.
Magyarországi DVD premier: 2005. szeptember 6.

A mesékben könnyen megeshet, hogy egy szürke könyvmolyból gyönyörűséges hattyú bontakozik életre. Az okos Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) is csak ebben az egyben bízhat, hiszen eddig sosem léphetett arra az útra, amely legnagyobb vágyálmához vezethetne: műkorcsolyázó bajnokká válni.

Főleg nem olyan erős akaratú anyával (Joan Cusack) a háta mögött, aki mindenáron a Harvardra szeretné kényszeríteni őt, mondván, ez az egyetlen esélye, hogy felvegye a versenyt a három elit korcsolyás tehetséggel, Nikkivel (Kirsten Olson), Tiffanyval (Jocelyn Lai) és Gennel (Hayden Panettiere), akik könyörtelenül versenyeznek (és többnyire nyernek is) az Amerikai Nemzeti Bajnokságban.

Ám amikor Casey végre megkapja a lehetőséget, hogy Gennel és edzőjével, a kegyvesztett egykori műkorcsolyabajnokkal tréningezzen - aki történetesen Gen anyja is egyben (Kim Cattrall) -, akaratlanul is szembekerül anyja őróla szőtt álmaival.

Casey, egyetlen támogatót tudván csak maga mögött, Gen tinédzser bátyját (Trevor Blumas), életében először felveszi végre a kesztyűt (a korcsolyát), hogy máris a sportág legjobbjaival találja magát szemben. Előtte áll a lehetőség, amire mindig is vágyott, hogy bizonyítson az amerikai műkorcsolya bajnokságban, és igazi Jégkirálynő váljon belőle.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Tim Fywell

Forgatókönyv:
Meg Cabot és Hadley Davis

Operatőr:
David Hennings

Vágó:
Janice Hampton

Zene:
Christophe Beck

Szereplők:
Michelle Trachtenberg, Kim Cattrall, Joan Cusack, Hayden Panettiere, Trevor Blumas

Műfaj:
romantikus, ifjúsági, vígjáték

Játékidő:
98 perc

Ország:
USA / Kanada

Gyártó:
Walt Disney Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek