Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Jackass - A film

Jackass: The Movie

Nem láttuk.
40% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2002. október 21.

Az MTV-n évek óta megy egy műsor, mely bár nem éppen a mondanivalóról vagy bármiféle értékközvetítésről lenne híres - ami a csatornának nem is feltett szándéka -, de kultsztátuszt vívott ki magának, és hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Az egész lényege, hogy néhány őrült fiatal mindenféle marhaságot művel, veszélyes kaszkadőrmutatványtól a cápaetetésen át a saját vizelet és a hó elegyét fagyiként való elfogyasztásáig. A saját testi épségüket és a róluk kialakult véleményeket semmibe vévén hajtják végre az őrültebbnél őrültebb mutatványokat, az eme humort előnyben részesítő nézők legnagyobb örömére.

A szereplők közül csak Johnny Knoxville-nek (Men in Black II, Emelt fővel) sikerült kitörnie a Jackassből, a többieket még mindig csak a sorozatból ismerhetők igazán (további szerepekben: Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Ryan Dunn, Wee Man). Az amerikai mozikban viszonylag nagy siker lett a több mint 60 millió dolláros bevételével, főleg az 5 millió gyártási költségeihez viszonytva (itthon a kölcsönzők polcaikig jutott el).

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: crayne

Rendezte:
Jeff Tremaine

Forgatókönyv:
Jeff Tremaine

Operatőr:
Dimitry Elyashkevich, Danny Va

Vágó:
Liz Ewart, Mark Hansen, Kristine Young

Zene:
Andrew W.K.

Szereplők:
Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Ryan Dunn, Jason 'Wee Man' Acuńa, Preston Lacy, Dave England, Tony Hawk, Spike Jonze, Mat Hoffman

Műfaj:
vígjáték, dokumentum

Játékidő:
80 perc

Ország:
USA

Gyártó:
MTV

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek