Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Irigy kutya

Envy

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2004. április 30.
Magyarországi tervezett premier: 2003. november Magyarországi DVD premier: 2004. december 21.

Tim Dingman (Ben Stiller) és Nick Vanderpark (Jack Black) családos emberek, továbbá a legjobb barátok, szomszédok és munkatársak egyben, akiknek eredendően egyenlő életbeli státusza hirtelen teljesen megváltozik, amikor Nick egyik kelekótya “gazdagodj-meg-gyorsan” koncepciója váratlanul beüt! Az elképesztő sikert a Vapoorizer névre hallgató termék okozza, egy spray, amely szó szerint elpárologtatja a levegőbe a kutyapiszkot (gy.k.: kutyaszart).

Tim, aki a Vapoorizer sikere előtt csak gúnyolódott Nick agyament ötletén, és elsiklott a lehetőség felett, hogy bekapcsolódjon a kecsegtető üzletbe, csupán bámulni képes Nick szerencséjét. Az elmés barát ezért nemcsak a hirtelen jött gazdagság örömeivel, hanem Tim szörnyű irigységével is kénytelen szembenézni. Amikor a féltékenység lángját tovább szíttja egy különc “vándormadár”, bizonyos J-Man (Christopher Walken) felbukkanása, aki pofátlanul beleártja magát a dolgokba, Tim élete végleg kikerül az irányítása alól… magával rántva Nickét is.

Ben Stiller és Jack Black, a két kitűnő komikus, kiegészülve a gyönyörű-szépséges Rachel Weisz-szel (Tim feleségét játssza), továbbá a mostanában “vígjáték-virágzását” élő Christopher Walken-nel, remek komédiát kell, hogy eredményezzen! Legalábbis elvileg, mivel a filmet az IMDB oldalán egyelőre csupán 10 csillagból 3.8-ra értékelik a nézők. Vajon mindez az új műfajjal (vígjáték) próbálkozó, elismert rendező, Barry Levinson (1 Oscar-díj, 4 Oscar-jelölés) számlájára írható? A magyar bemutató után miden bizonnyal kiderül.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Barry Levinson

Forgatókönyv:
Steve Adams

Operatőr:
Tim Maurice-Jones

Vágó:
Blair Daily, Stu Linder

Zene:
Mark Mothersbaugh

Szereplők:
Ben Stiller, Jack Black, Rachel Weisz, Amy Poehler, Christopher Walken, Ariel Gade, Sam Lerner

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
99 perc

Ország:
USA

Gyártó:
DreamWorks / Castle Rock / Village Roadshow

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek