Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Halhatatlanok

Immortals

Nem láttuk.
40% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2011. november 11.
Magyarországi premier: 2011. november 10.

A kegyetlen és vérszomjas Hyperion király (Mickey Rourke) és gyilkos hadserege tombolva vonulnak végig Görögországon a rég elveszett Epirusz Nyila után kutatva. A legyőzhetetlen nyíllal a király képes lenne megdönteni az olümposzi istenek hatalmát, hogy a világ egyedüli uralkodójává váljon. Hyperion serege könyörtelen hatékonysággal pusztít el mindent és mindenkit, ami vagy aki az útjába kerül, és úgy tűnik, nincsen semmi, amely megállíthatná a gonosz király küldetését.

Ahogyan egymás után vesznek el a települések, egy Thészeusz nevű kőfaragó (Henry Cavill) esküt fogad, hogy megbosszulja anyja halálát, akit Hyperion csatlósai gyilkoltak le. Amikor Thészeusz találkozik a bölcs orákulummal, Phaedra-val (Freida Pinto), az asszonyon nyugtalanító látomások lesznek úrrá, amelyek meggyőzik őt arról, hogy a férfi lehet az egyetlen kulcsa a végeláthatatlan pusztítás megállításának. Az orákulum segítségével Thészeusz kis csapatot gyűjt maga köré, hogy sorsukat beteljesítve küzdjenek meg egy végső elkeseredett harcban az emberiség jövőjéért.

A 300 producereinek új filmje ismét lélegzetelállító látványt ígér.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Tarsem Singh

Forgatókönyv:
Charley Parlapanides és Vlas Parlapanides

Operatőr:
Brendan Galvin

Vágó:
Wyatt Jones és Stuart Levy

Zene:
Trevor Morris

Szereplők:
Henry Cavill, John Hurt, Luke Evans, Mickey Rourke, Kellan Lutz, Freida Pinto, Isabel Lucas, Stephen Dorff, Joseph Morgan, Stephen McHattie

Műfaj:
akció, fantasy

Játékidő:
110 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures, Relativity Media

Hazai moziforgalmazó:
Pro Video Film & Distribution Kft.

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek