Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Ilyen a formám

The Back-Up Plan

50% / 3 szerkesztő
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2010. április 23.
Magyarországi premier: 2010. június 10.
Magyarországi DVD premier: 2010. október 13.

Hosszú évekre visszanyúló randizgatások után Zoe (Jennifer Lopez) végre úgy dönt, hogy elég volt az igazi szerelem üldözéséből - ha nem jön, hát nem jön. Így hát úgy határoz, kitűz egy konkrét határidőt, és egyedül, társ nélkül válik anyává. Mesterséges megtermékenyítésének napján azonban találkozik Stan-nel (Alex O‘Loughlin) - egy olyan férfival, aki hosszú ideig csak nem akart eljönni hozzá a Nagy Ő képében.

Zoe végtelenül komikus szituációkba torkolló kényszerhelyzetbe kerül, amikor egyszerre próbálja Stan-nel való bimbózó kapcsolatát egyre és egyre mélyebbé tenni, illetve rejtegetni terhességének első, korai jeleit. Amikor Zoe végre felfedi a férfi előtt furcsa és kiszámíthatatlan viselkedésének valódi okát, Stan teljes mértékben vállalja a születendő gyermekkel járó felelősséget. Soha nem látott viszony veszi kezdetét kettőjük… vagyis hármójuk között, ahol a szerelmi ágyban a hatalmasra hízó pocak Zoe és Stan közé férkőzik…

Kapcsolatuk igazi próbája azonban akkor érkezik el, amikor a születési előkészületek közepette tudatosodik bennük, hogy nemcsak a gyerekszületés lesz újdonság a számukra, de igazából egymást sem ismerik alaposan. A születés 9 hónapos órája a végéhez közeledik, és ha a rendelkezésre álló csekély idő alatt képesek bepótolni egymás felé azt a háttértudást és -ismeretet, amelyből kimaradtak, akkor valóban egymásnak vannak teremtve.

Az eddig többnyire tévésorozatok rendezőjeként és producereként számon tartott Alan Poul romantikus vígjátékában Jennifer Lopez komédiázik az egyelőre meglehetősen ismeretlen Alex O‘Loughlin oldalán.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Alan Poul

Forgatókönyv:
Kate Angelo

Operatőr:
Xavier Pérez Grobet

Vágó:
Priscilla Nedd-Friendly

Zene:
Stephen Trask

Szereplők:
Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin, Eric Christian Olsen, Danneel Harris, Noureen DeWulf, Anthony Anderson, Melissa McCarthy

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
106 perc

Ország:
amerikai

Gyártó:
CBS Films, Escape Artists

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek