Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Ilyen a formám

Just My Luck

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2006. május 12.

Ashley (Lindsay Lohan) nem tehet róla: mindig jobb lábbal kell fel. Bármit tesz, bárhova megy, a szerencse kíséri. Egyik mázli a másikat követi, otthon, a munkahelyén és a kettő között útközben mindig talál, csinál vagy lát valamit, amiből fantasztikusan jó dolgok következnek. Legutóbbi bingó: egy liftbe szorul egy szupergazdag és szupercsinos sráccal, aki persze rögtön randira hívja.

De ha valakinek minden ilyen jól sikerül, kell hogy legyen másvalaki valahol, akinek sosem jön be semmi. A város túlsó felében Jake (Chris Pine) a világ legnagyobb lúzere. Üldözi a balszerencse, cseberből vederbe telik az élete. Egy rettenetesen elbaltázott meghallgatás után még a rockzenekar is ki akarja rúgni, melynek eddig az impresszáriója volt. És egy bulin Ashley és Jake véletlenül egymás mellé keverednek. Véletlenül megcsókolják egymást. Csillaguk helyet cserél, és a balfékből a szerencse kegyeltje, a sikerlányból szerencsétlen vesztes lesz.

Egyikük sem érti, mi történt vele, és nem is nagyon tud mit kezdeni az új helyzettel: túlságosan megszokták már a régit. Csak azt tudják mindketten: meg kell találniuk a másikat.

A tinisztár Lohan kisasszony élete első felnőtt szerepében látható, de az Ilyen a formám nem aratott sikert a tengerentúlon. Úgy látszik, a színésznő rajongói még nem vevők felnőtt romantikus vígjátékokra.

Rendezte:
Donald Petrie

Forgatókönyv:
Jonathan Bernstein, Mark Blackwell, James Greer, I. Marlene King, és Amy Harris

Operatőr:
Dean Semler

Vágó:
Debra Neil-Fisher

Zene:
Teddy Castellucci

Szereplők:
Lindsay Lohan, Chris Pine, Faizon Love, Missi Pyle, Samaire Armstrong, Makenzie Vega

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
103 perc

Ország:
USA

Gyártó:
New Regency Pictures, Cheyenne Enterprises, Regency Enterprises

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek