Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Így nőttem fel

House of D.

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2004. május 7. (Tribeca Filmfesztivál)
Amerikai premier: 2005. április 15.
Magyarországi DVD premier: 2008. október 29.

Tom Warshaw (David Duchovny) a Párizsban élő bohém művész megpróbál értelmet keresni gondokkal teli felnőtt életében, és visszaemlékezik a rendkívüli gyerekkorára…

Visszamegyünk az időben 1973-ba, ahol a tizenhárom éves Tommy (Anton Yelchin) Greenwich Village-ben él, és éppen a férfivá válás küszöbén áll. A reményvesztett, magára marad édesanyja (Téa Leoni) még mindig elhunyt férjét gyászolja.

Tommy pedig úgy próbálja elfelejteni fájdalmát, hogy állandóan balhét csinál az iskolában, és délutánonként húst szállít legjobb barátjával, Pappas (Robin Williams), a szellemi fogyatékos gondnokkal. Van egy másik barátja is, egy hölgy (Erykah Badu), akit a szégyenletes Greenwich Village-i női fogházba zártak homályos okokból kifolyólag. Ő ad tanácsot Tommynak, amikor életében először találkozik a szerelemmel.

Amikor azonban egy váratlan tragédia gyökeresen felforgatja Tommy világát, egy egész életre szóló döntést kell hoznia, amely harminc évvel később arra készteti a felnőtt Tom Warshaw-t, hogy szembenézzen lezáratlan múltjával.

David Duchovny[/b] írói/rendezői debütálása egy érzelmes mese New York városáról és a barátság mindent elsöprő erejéről.

Rendezte:
David Duchovny

Forgatókönyv:
David Duchovny

Operatőr:
Michael Chapman

Vágó:
Suzy Elmiger

Zene:
Geoff Zanelli

Szereplők:
Robin Williams, Anton Yelchin, David Duchovny, Tea Leoni, Orlando Jones, Tyler Hoechlin, Erykah Badu, Frank Langella

Műfaj:
dráma, vígjáték

Játékidő:
96 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Ovation Entertainment, Bob Yari Prods

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek