Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Így, ahogy vagytok

20% / 1 szerkesztő
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2010. február 18.
Magyarországi DVD premier: 2010. december 16.

Egy vidéki városban új polgármester kezdi meg működését. A katonai repülés többszörös világbajnoka, a repülés szerelmeséből polgármesterré lett Bencze Gábor hamarosan megtapasztalja, milyen is az égből a földre pottyanni. A város polgármestereként kemény feladat előtt áll: meg kell harcolnia a város és a saját integritása érdekében a gátlástalan érdekcsoportokkal.

Gábor életében megjelenik Szandra, a rejtélyes körülmények között felbukkanó, negyvenes évei felé járó, régimódi boldogságot kereső ukrán-magyar nő, aki mindenben szeretne a társa lenni. De a nő múltja drámai fordulattal közbeszól, kétségeket ébresztve Gáborban nemcsak Szandrával, hanem saját magával szemben is. A megoldás váratlan, a fordulat izgalmas, az eredmény meglepő.

Makk Károly filmje olyan politikai thriller, amelyben kitűnően mutatkoznak meg a mai magyar társadalom ellentmondásai és problémái, a korrupció és az ellene folyó harc, kiegészülve egy különös, rendhagyó szerelem történetével.

Rendezte:
Makk Károly

Forgatókönyv:
Kertész Ákos, Makk Károly, Bereményi Géza

Operatőr:
Medvigy Gábor

Vágó:
Szirti Anina

Zene:
Szakcsi Lakatos Béla

Szereplők:
Cserhalmi György, Nagy-Kálózy Eszter, Csányi Sándor, Szabó Győző, Trill Zsolt, Fenyő Iván, Reviczky Gábor, Gáti Oszkár, Törőcsik Mari

Játékidő:
95 perc

Ország:
Magyarország

Gyártó:
Neuropa Film

Hazai moziforgalmazó:
Hungaricom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek