Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Időzavarban

Out Of Time

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2003. október 3.
Magyarországi premier: 2004. június 24.
Magyarországi DVD premier: 2005. március 8.

Matt (Denzel Washington) Banyan Key, egy floridai kisváros rendőrfőnöke. Keményen dolgozik, ért a szakmájához, munkatársai és barátai tisztelik, a városka közössége szereti. Banyan Key-t valósággal sokkolja egy brutális, kettős emberölés, melyben az egyik áldozat éppen a sheriff szeretője. Matt nyomozni kezd, s élete egyszerre csak megbomlani látszik: bizonyos dolgok napvilágra kerülnek. Ahogy a gyilkossági ügy egyre több részletére derül fény, minden bizonyíték Mattra tereli a figyelmet, és ő lesz az első számú gyanúsított.

Most, hogy a nyomozás teljes erővel folyik, és számos szakember dolgozik az ügyön, Matt egyszerre csak versenyfutásba kerül az idővel: meg kell oldania a gyilkosságok ügyét, még mielőtt mások is észreveszik azokat a nyomokat, amelyeket Matt fedezett fel, és amelyek éppen őt magát keverik gyanúba. Mindig néhány lépéssel a saját rendőrsége, a saját munkatársai előtt kell járnia, mindenkit meg kell előznie, akiben eddig megbízott, hogy tisztázni tudja a nevét, visszaszerezze becsületét és kiderítse a szörnyű igazságot. A helyzetet bonyolítja, hogy Matt elhidegült feleségét, Alexet (Eva Mendes) szakértőként szintén ráállították az ügyre.

Ahogy a film cselekményének bonyolult szálaiból, váratlan fordulatokkal és csavarokkal szövődik a történet, egyre fergetegesebben száguldva a robbanásszerű végkifejlet felé, már nyilvánvalóvá válik, hogy az igazság Matt oldalán áll - de nem úgy az idő.

Rendezte:
Carl Franklin

Forgatókönyv:
Dave Collard

Operatőr:
Theo van de Sande

Vágó:
Carole Kravetz

Zene:
Graeme Revell

Szereplők:
Denzel Washington, Eva Mendes, Sanaa Lathan, Dean Cain, John Billingsley, Robert Baker, Alex Carter, Antoni Corone

Műfaj:
krimi, thriller

Játékidő:
114 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Monarch Pictures, MGM

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek