Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Hosszú bosszú

House of Fury / Jing mo gaa ting

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2005. március 24. (Hong Kong)

Siu Bo (Anthony Wong) egy átlagos középkorú férfi, aki egyedül neveli két gyermekét. Nicky (Stephen Fung) az Ocean Parkban dolgozik, és bár már felnőtt, húgával (Gillian Chung) való viszálya nem ért véget. A kisasszony bizony elég idegsítő tud lenni: folyton szerelmével, Jasonnal (Daniel Wu) csacsog a telefonon. A testvéri bunyók így elmaradhatatlanok - ilyenkor Nicky és Natalie az apjuktól eltanult kungfuval vezetik le a feszültséget.

A hagyományos kínai orvoslással foglalkozó Siu Bo képtelen történetekkel untatja környezetét, ám egy váratlan látogató igencsak felbolygatja a család életét. A Rocco nevű egykori CIA ügynök arra a rivális ügynökre vadászik, aki tolókocsiba juttatta őt. Meggyőződése, hogy Siu Bo ismeri a férfi kilétét, ezért elrabolja. Nickynek és Natalie-nak össze kell fognia, hogy megmenthessék apjukat…

A színészként már évek óta sztárnak számító Stephen Fung 2004-ben rendezte első egészestés moziját, az Enter the Phoenix című vígjátékot, mely szép sikert aratott. Második filmjében még nevesebb sztárok, nagyobb költségvetés és Yuen Woo-Ping személyében egy világklasszis akciókoreográfus állt rendelkezésére.

Rendezte:
Stephen Fung

Forgatókönyv:
Stephen Fung, Yiu Fai Lo, Lo Yiu-Fai

Szereplők:
Anthony Wong Chau-Sang, Stephen Fung, Gillian Chung, Michael Wong, Daniel Wu, Charlene Choi, Josie Ho, Ma Wu

Műfaj:
akció, vígjáték

Ország:
Hong Kong

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek