Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Horrorra akadva 3.

Scary Movie 3

Nem láttuk.
53% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2003. október 24.
Magyarországi premier: 2004. április 1.

Az egész akkor kezdődik, amikor a híreket fáradhatatlanul kutató riporter, Cindy Campbell (Anna Faris) egy nagyszabású televíziós műsor kellős közepén egy keménynek tűnő sztori nyomába ered. Rövidesen egy, az egész bolygót fenyegető, szörnyűséges támadás-sorozat bizonyítékaira bukkan, földön-kívüli megszállóktól gyilkolni képes videó-szalagokig, átejtés céljából készült gabona-köröktől Az Egyetlen által kinyilatkoztatott jóslatokig, baljós pillantású gyerekektől ambiciózus fehér rapperekig, sőt még Michael Jackson felvillanó megjelenése is ebbe a sorba tartozik.

Óriási, mindent átható összeesküvésekkel szembesülve, állandóan a sarkában lévő, furcsa emberektől üldözve Cindy-nek fel kell vennie a harcot, hogy megakadályozza a gonoszt abban, hogy ismét megpróbálja uralma alá hajtani a világot - miközben a sztori szálait úgy szövi a film, hogy egyetlen alkalmat se szalasszon el, hogy egy-egy gyors csavarintással a parodizált eredeti filmek emlékezetes jeleneteit pellengérre állítsa.

Íme a semmitől vissza nem riadó paródia-sorozat legújabb folytatása: a Horrorra akadva 3., mely ha lehet, még elődeinél is idétlenebb. A ma már klasszikusnak számító Airplane, Csupasz Pisztoly-filmek rendezője, David Zucker ezúttal olyan filmekből űz tréfát, mint A kör, a Jelek, a Mátrix - Újratöltve vagy a 8 Mérföld.

Rendezte:
David Zucker

Forgatókönyv:
Kevin Smith, Pat Proft, Brian Lynch, Craig Mazin

Operatőr:
Mark Irwin

Vágó:
Malcolm Campbell

Zene:
James L. Venable

Szereplők:
Anna Faris, Charlie Sheen, Anthony Anderson, Pamela Anderson, George Carlin, Fat Joe, William Forsythe, Macy Gray, Eddie Griffin, Regina Hall, Darrell Hammond, Ja Rule, Jenny McCarthy, Camryn Manheim, Leslie Nielsen, Jeremy Piven, Denise Richards, Simon Rex

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
84 perc

Ország:
amerikai

Gyártó:
Dimension Films

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek