Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Hollywood-i őrjárat

Hollywood Homicide

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2003. június 13.
Magyarországi DVD premier: 2004. február 10.

Hollywoodban semmi sem olyan, mint bárhol másutt a világon. Más városokban a rendőrök harcedzett macsók. Itt az egyik másodállásban ingatlankereskedéssel foglalkozik (Harrison Ford), társa (Josh Hartnett) számára viszont az egészséges életmódnál nincs fontosabb. A rendszeres jógát például sokkal lényegesebbnek tartja, mint hogy rács mögé juttasson néhány rossz fiút.

Ahhoz sincs kedvük, hogy belekeveredjenek egy rap banda teljes legénységének nyilvános meggyilkolása körüli nyomozásba. Egyetlen vigaszuk, hogy tulajdonképpen a legfőbb gyanúsított, a rapcsapat menedzserének fő biztonsági embere is a kollégájuk. De ez sem segít azon, hogy indulhat a szokásos fárasztó meló: nyomozás, autós üldözések, lövöldözések, verekedések. Igazán sokkal szívesebben foglalkoznának valami mással.

Rob Shelton rendező (Zsákolj ha tudsz, Dark Blue) filmjében párosította a múlt és a jelen/jövő egyik legnagyobb férfi sztárját, de a Ford-Hartnett páros mégis kevésnek bizonyult a sikerhez. A szépreményű, 75 (!) millió dollárból forgatott krimi-vígjáték szép nagyot hasalt a jegypénztáraknál: mindössze 30 milliós bevételt ért el az észak-amerikai mozikban.

Rendezte:
Ron Shelton

Forgatókönyv:
Ron Shelton és Robert G. Souza

Operatőr:
Barry Peterson

Zene:
Alex Wurman

Szereplők:
Harrison Ford, Josh Hartnett, Lena Olin, Bruce Greenwood, Isaiah Washington, Lolita Davidovich, Keith David, Dwight Yoakam, Martin Landau

Műfaj:
akció, krimi, vígjáték

Játékidő:
116 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Columbia Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek