Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Azután

Hereafter

60% / 2 szerkesztő
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2010. szeptember 12., Torontói Nemzetközi Filmfesz
Amerikai premier: 2010. október 15.

Három idegen történetét követhetjük nyomon, akik valahol mind kapcsolódnak egymáshoz a halál és a spiritualitás szféráin keresztül.

Marie LeLay (Cécile De France) francia újságírónő, aki vízbe fullad a thaiföldi Cunami következtében, és újraélesztéssel hozzák vissza a halálból. A halálközeli élmény olyan mély nyomot gyakorol Marie-re, hogy visszatérvén az életbe teljesen újragondolja és megváltoztatja eddigi létét.

George (Matt Damon) egy médium, aki ténylegesen képes kommunikálni a halottakkal, ha megfogja egy élő ember kezét. A férfi úgy véli, hogy ez az adottsága nem ajándék, sokkal inkább átok a számára, ezért hosszú évekig szemet hunyt a szenvedő emberek látványától, mintsem hogy segítsen rajtuk.

A harmadik személy pedig Marcus (Frankie/George McLaren), egy londoni diák, aki egy végzetes autóbalesetben elveszítette ikertestvérét, Jason-t, és megpróbálja legyőzni a halált azzal, hogy testvére szellemével kommunikál.

Hármuk élete fonódik és kapcsolódik végül össze a zseniális Clint Eastwood (Gran Torino, Invictus - A legyőzhetetlen) legújabb filmjében.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Clint Eastwood

Forgatókönyv:
Peter Morgan

Operatőr:
Tom Stern

Vágó:
Joel Cox , Gary Roach

Zene:
Clint Eastwood

Szereplők:
Cécile De France, Matt Damon, Frankie McLaren, George McLaren, Thierry Neuvic, Cyndi Mayo Davis, Lisa Griffiths, Jessica Griffiths, Jay Mohr, Richard Kind

Műfaj:
dráma

Játékidő:
129 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Kennedy/Marshall Company, Malpaso Productions

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek