Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Hangyák a gatyában 2.

Knallharte Jungs

Nem láttuk.
50% / 1 olvasó
Ősbemutató: 2002. március 14. (Németország)
Magyarországi premier: 2002. október 24.

Florian (Tobias Schenke) képtelen az érettségiig hátralévő pár hetet balhék nélkül megúszni. Az ellenkező nem iránti cseppet sem lankadó vonzalma újra és újra olyan lehetetlenül kínos helyzetekbe sodorja, melyekről a férfitársadalom oszloposabb tagjai is csak suttogva mernének beszélni. A főhős immár nem csak testi vágyainak egén a legtündöklőbb csillag a gyönyörű Maja (Diana Amft), akinek szemében barátunk nem más, mint egy vicces, kanos gyerek, aki folyamatosan az iskola nőnemű elemeit próbálja becserkészni, legyen az osztálytárs vagy akár osztályfőnök.

Miután az iskola vezetősége egy igen megkapó, vagy akár meg is kapható-szexterapeuta gondjaira bízza, Florian már csak a haverok, Red Bul (Axel Stein), Dirk (Tom Lass) és Schumi (Nicky Kantor) segítségében bízhat. Meglepő alapossággal analizálják óriáshaverjuk válságos helyzetét, és arra a következtetésre jutnak, hogy a helyzet válságos és reménytelen. Reménytelen helyzetekben a legjobb megoldás egy rázós fogadásba belemenni, főleg ha a résztvevők a lehető legrázósabb szituációkat is túlélték már.

A 2000-ben bemutatott Hangyák a gatyában minden idők egyik legsikeresebb német tini-vígjátéka lett, a folytatás nem különben nagy sikert aratott.

Rendezte:
Granz Henman

Forgatókönyv:
Granz Henman

Operatőr:
Gernot Roll

Szereplők:
Tobias Schenke, Axel Stein, Diana Amft, Rebecca Mosselmann, Michael Herbig, Tom Lass, Nicky Kantor

Műfaj:
tini-vígjáték

Játékidő:
85 perc

Ország:
Németország

Gyártó:
Constantin Film

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek