Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Halhatatlanok

Immortel

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2004. március 13. - Brüsszeli Nemzetközi Sci-fi Fi
Magyarországi premier: 2004. december 16.

A huszonharmadik század kezdetén járunk. Valahol a háromszintes New York utcáin bolyong egy kék hajú nő, aki kék könnyeket sír, és hamarosan rádöbben titkos képességeire. Mindenki, akit megismer, a hatása alá kerül és segíteni, védelmezni próbálja. Furcsa álmok gyötrik, miközben próbálja kideríteni az igazságot. Neve Jill Bioskop (Linda Hardy), és isteni vér folyik ereiben.

Még nem tudja, de Horus (Thomas M. Pollard), a sólyomfejű isten végigrepülte a fél univerzumot, hogy megtalálja. Horust halálra ítélték ősi egyiptomi istentársai, és már csak hét nap maradt hátra az életéből. Hét nap, hogy megtalálja Jillt a város útvesztőiben és elcsábítsa. De ehhez egy emberi testre van szüksége. Valódi hús és vér testre, amit egy szív hajt. Választása Alcide Nikopolra (Thomas Kretschmann) esik, akit harminc éve zártak börtönbe, mert túl sokat tudott a sötét város vezetőinek, az Allgood család tagjainak titkairól. Száműzetése a Globus 1 állomásról való megmenekülésével ér véget, amikor egy hiba folytán visszazuhan a Földre. 

Az eszelős hármasban innentől minden összekuszálódik: hangok, testek és emlékképek…Minden, kivéve a szerelmet, ami mindig ott bukkan fel, ahol a legkevésbé számítanánk rá. Ezalatt az Istenek Piramisa odaköltözik Manhattan fölé, szörnyszülöttek lepik el a felhőkarcolókat, és egy emberfeletti sorozatgyilkos szabadul az első szintre. Az eseményekből egy zsaru - Jonatan Froebe (Yann Collette) - is igyekszik hasznot húzni a közelgő választásokra készülő Allgood Jr. szenátor megzsarolásával.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: rocco

Rendezte:
Enki Bilal

Forgatókönyv:
Enki Bilal

Operatőr:
Pascal Gennesseaux

Vágó:
Véronique Parnet

Zene:
Goran Vejvoda

Szereplők:
Linda Hardy, Thomas Kretschmann, Charlotte Rampling, Frédéric Pierrot, Joe Sheridan, Thomas M. Pollard, Yann Collette, Derrick Brenner, Olivier Achard, Corinne Jaber

Műfaj:
sci-fi

Játékidő:
102 perc

Ország:
Franciaország

Gyártó:
TF1 Films Productions/CiBy 2000/RF2K Productions/Force Majeure Productions/Medusa Film S.p.a.

Hazai moziforgalmazó:
Intersonic

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek