Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Halálos iramban: Tokiói hajsza

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Nem láttuk.
30% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2006. június 16.
Magyarországi premier: 2006. július 27.

Sean Boswell (Lucas Black) igazi kívülálló, fékezhetetlen versenyző az illegális éjszakai hajszák sebességtől izzó alvilágában. Ám amikor forró lesz a talaj az abroncsai alatt, Tokióban állomásozó katonatiszt apjához kénytelen költözni, hogy elkerülje a börtönt.

Az idegen országban aztán még inkább kívülállónak érzi magát a szokatlan szokások és ismeretlen törvények között. Nem kell azonban sok idő, hogy ismét akcióba lendüljön, amikor egy másik amerikai srác, Twinkie (Bow Wow) bevezeti őt a tiltott “karcversenyek” világába. Az eddigi, szimpla gyorsulási versenyeket felváltja a gumicsikorgatós, kisodródós műfaj, melyben a gyorsítás és a csúszás kényes egyensúlyát kell tökélyre fejleszteni a hajmeresztő hajtűkanyarokban és szerpentineken.

Első versenyén Sean véletlenül a Karckirályt (Brian Tee) hívja ki, aki összeköttetésben áll a japán maffiával, a Jakuzával. A vereségnek magas ára van: Sean kénytelen lesz a bűnszövetkezetnek dolgozni…

A Halálos iramban és a Halálosabb iramban “folytatása” új színészekkel, új helyszínen próbál életet lehelni a nyikorgó franchise-ba.

Rendezte:
Justin Lin

Forgatókönyv:
Chris Morgan, Kario Salem

Operatőr:
Stephen F. Windon

Zene:
Brian Tyler

Szereplők:
Lucas Black, Bow Wow, Brian Tee, Sung Kang, Jason Tobin, Nathalie Kelly

Műfaj:
akció, thriller

Ország:
USA

Gyártó:
Universal

Hazai moziforgalmazó:
UIP - Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek