Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Halálos iramban: Ötödik sebesség

Fast Five

Nem láttuk.
57% / 3 olvasó
Ősbemutató: 2011. április 15., Rio De Janeiro
Amerikai premier: 2011. április 29.
Magyarországi premier: 2011. május 5.

Amióta Brian O’Conner (Paul Walker) és Mia Toretto (Jordana Brewster) kiszabadították Dom-ot (Vin Diesel) a fogságból, számos határon átsüvítettek, hogy kijátsszák a hatóságokat. Most éppen Rio de Janeiró-ban húzzák meg magukat, és el kell vállalniuk egy utolsó balhét ahhoz, hogy elnyerjék a szabadságukat. Amikor összeállítják a csúcsversenyzőkből álló elit csapatukat, a cinkosok jól tudják, hogy az egyetlen esélyük arra, hogy örökre kiléphessenek, ha szembeszállnak a korrupt üzletemberrel, aki meg akarja őket ölni. Ám korántsem csak ő van a nyomukban.

A kemény szövetségi ügynök, Luke Hobbs (Dwayne Johnson) sosem hibázza el a célt. Amikor feladatául kapja, hogy találja meg Dom-ot és Brian-t, ő és kommandós egysége teljes gőzzel üldözni kezdik hőseinket. De miközben az emberei átszáguldanak Brazílián, Hobbs rájön, hogy igazából nem is tudja szétválasztani a jófiúkat a rosszaktól. Így hát az ösztöneire kell bíznia magát, hogy sarokba szoríthassa zsákmányait, mielőtt valaki más ejti el őket.

A Halálos iram sorozata immár (Halálos iramban, Halálosabb iramban, Halálos iramban: Tokiói hajsza, Halálos iram) az ötödik fejezetéhez érkezett.

Rendezte:
Justin Lin

Forgatókönyv:
Chris Morgan

Operatőr:
Stephen F. Windon

Vágó:
Kelly Matsumoto, Fred Raskin, Christian Wagner

Zene:
Brian Tyler

Szereplők:
Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Elsa Pataky, Tyrese Gibson, Gal Gadot, Sung Kang

Műfaj:
akció

Ország:
USA

Gyártó:
Original Film, Dark Side Productions

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek