Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Halálos hajsza

Running Scared

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2006. február 24.
Magyarországi premier: 2007. április 26.

Joey Gazelle (Paul Walker) éveken át sikeresen élt kettős életet: egyrészt, mint szerető és gondos családapa, másrészt meg a New Jersey-i olasz maffia egyik apró láncszeme.

Egy félresikerült drogüzlet alkalmával egy rendőr az életét veszti. Joey a gyilkos fegyvert – a maffia utasítása ellenére - elrejti a pincéjében, mintegy fedezetként a munkaadóival szemben. Ezzel Joey veszélybe sodorja saját magát és családját is.

Joey fiának legjobb barátja, Oleg (Cameron Bright) rátalál a pisztolyra, és magával viszi, hogy végezzen erőszakos és drogfüggő mostohaapjával, Anzorral, aki az orosz Yugorsky maffia fekete báránya. Oleg elmenekül az éjszakába, nyomában az orosz és az olasz maffia könyörtelen embereivel, valamint Rydell detektívvel (Chazz Palminteri). Rydell egy korrupt rendőr, aki a pisztolyt arra akarja felhasználni, hogy a két maffia amúgy is szétesőben levő szövetségét végleg megbontsa.

Eközben Joey, a felesége Teresa (Vera Farmiga), és a fia segítségével reménytelennek tűnő éjszakai hajszába kezd Oleg után…

Rendezte:
Wayne Kramer

Forgatókönyv:
Wayne Kramer

Operatőr:
James Whitaker

Vágó:
Arthur Coburn

Zene:
Mark Isham

Szereplők:
Paul Walker, Chazz Palminteri, Cameron Bright, Vera Farmiga, Johnny Messner, Karel Roden, Elizabeth Mitchell, John Noble

Műfaj:
akció, thriller

Játékidő:
121 perc

Ország:
USA

Gyártó:
New Line Cinema / Media 8 Entertainment

Hazai moziforgalmazó:
Hungaricom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek