Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Hajrá csajok: Mindent bele!

Bring It On: All or Nothing

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Magyarországi DVD premier: 2006. szeptember 19.

A Pacific Vista gimi pomponos szurkolócsapatának kapitánya, Britney (Hayden Panettiere) az iskola egyik legnépszerűbb és legaktívabb tanulója. Nem csoda, hogy nagyot fordul vele a világ, amikor apja új munkahelye miatt elköltöznek, és másik iskolába íratják őt is…Az új suliban ő a kívülről jött idegen, akit eleinte mindenki hideg távolságtartással szemlél. Brit nem jön ki jól új osztálytársaival, és különösen komoly az ellentét közte és az új suli legnépszerűbb csaja – egyben a helyi pomponos szurkolócsapat kapitánya - Camille (Solange Knowles) közt.

Britney azért nem adja fel olyan könnyen, és jelentkezik a helyi pompon-lányok közé. Alighogy felvételt nyert a csapatba, máris izgalmas megmérettetés előtt állnak a lányok: a fiatalok egyik kedvenc sztárja, Rihanna ugyanis pompon-lányokat keres új videoklippjéhez! Az a csapat ugrálhat majd Rihanna háta mögött a klippben, amelyik a legjobban szerepel egy városi bajnokságon! Most nincs helye feszültségnek, irigységnek és rosszmájúságnak a csapatban, csak a tehetség, a barátság és a bizalom számít!

A sikeres pompon-lányos sorozat harmadik részében a lányok ismét a legnépszerűbb mai előadók zenéire rázzák díszeiket. Rihanna mellett Gwen Stefani, Avril Lavigne, a Weezer és a Solange slágerei is felcsendülnek.

A film az Amerikában egyre népszerűbb “csak dvd-n megjelenő kisköltségvetésű folytatások”-őrület legújabb terméke.

Rendezte:
Steve Rash

Forgatókönyv:
Alyson Fouse

Vágó:
Danny Saphire

Szereplők:
Hayden Panettiere, Solange Knowles, Jake McDorman, Jennifer Blushi, Eric Bruskotter, Rihanna

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
95 perc

Ország:
USA

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek