Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Ha igaz volna...

Just Like Heaven

Nem láttuk.
60% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2005. szeptember 16.
Magyarországi premier: 2005. december 1.
Magyarországi DVD premier: 2006. június 20.

Ha David Abbott (Mark Ruffalo) egyszer arra adná a fejét, hogy albérletbe bocsássa új, régies stílusú San Francisco-i lakását, a legutolsó dolog, amit kívánna, egy szobatárs lenne. Ő csak arra vágyik, hogy amolyan legénymenedékként totális szemétdombot csináljon maga körül, amikor hirtelen feltűnik egy fiatal lány, Elizabeth Martinson (Reese Witherspoon), azt állítván, övé a lakás. David azt hiszi, az egész csak egy óriási félreértés, egészen addig, amíg Elizabeth olyan hirtelen, ahogyan jött, el nem tűnik. Szó szerint.

David lecseréli a zárat a lakás ajtaján, ám ez cseppet sem képes meggátolni Elizabeth-et abban, hogy kénye-kedve szerint tűnjön fel és tűnjön el a lehető legváratlanabb pillanatokban és helyeken, először csak rendreutasítva, majd később teljesen az őrületbe kergetve Abbott-ot. David, miután végre rájön, hogy Elizabeth egy szellem (anyagtalan testének köszönhetően képes keresztülsétálni a falakon és egyéb matériákon), megpróbál segíteni a lánynak véglegesen átjutni a “túlsó oldalra”.

Miközben Elizabeth és David az igazságot próbálják kideríteni a lányról, továbbá azt, hogyan lehet jelen ebben a formában, kapcsolatuk szerelemmé mélyül. Sajnos azonban nagyon kevés idejük van, amelyet együtt tölthetnek, mert a lehetséges jövő egyre inkább halványulni látszik…

Mark Waters (Bajos csajok, Nem férek a bőrödbe) romantikus vígjátéka kitűnő példa arra, hogy nem nagyon van új a nap alatt. A Ghost és az Angyalok városa alapsztorijából építkező történetben Reese Witherspoon (A hiúság vására) és Mark Ruffalo (Hirtelen 30) esnek egymással szerelembe.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Mark Waters

Forgatókönyv:
Marc Levy könyvéből Ronald Bass, Leslie Dixon és Peter Tolan

Operatőr:
Daryn Okada

Vágó:
Bruce Green

Zene:
Rolfe Kent

Szereplők:
Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue, Dina Spybey, Jon Heder, Rosalind Chao

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
95 perc

Ország:
USA

Gyártó:
DreamWorks

Hazai moziforgalmazó:
UIP Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek