Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Grindhouse - Terrorbolygó

Grindhouse / Planet Terror

90% / 1 szerkesztő
73% / 4 olvasó
Amerikai premier: 2007. április 6.
Magyarországi premier: 2007. szeptember 27.
Magyarországi DVD premier: 2008. február 5.

William (Josh Brolin) és Dakota Block (Marley Shelton) egy orvos házaspár, akiknek az egyik éjjeli ügyeletét szinte elárasztják a város lakói. Az emberek hasonló tünetekkel fordulnak hozzájuk, testüket üszkös sebek borítják, tekintetük szinte már gyanúsan kifejezéstelen.

A sérültek között van Cherry, a go-go táncos (Rose McGowan) is, akinek a lába egy országúti támadás során leszakadt a testéről. Volt barátja, Wray (Freddy Rodríguez) mellette áll a bajban, és megpróbálja megvédeni a lányt. Cherry talán nincs a legjobb formájában, de a táncrendjében még van egy előjegyzés, amit teljesítenie kell.

A lerokkant városiak egyik pillanatról a másikra felbőszült agresszorokká válnak, Cherry és Wray pedig egy alkalmi harcosokból verbuválódott csapat élén száguld a végzet felé, ahol nem vár rájuk más, mint milliónyi megfertőzött ember és megszámlálhatatlan halott. Van-e még biztonságos hely a Terror bolygóján?

Rendezte:
Robert Rodriguez

Forgatókönyv:
Robert Rodriguez

Operatőr:
Robert Rodriguez

Vágó:
Robert Rodriguez, Ethan Maniquis

Szereplők:
Naveen Andrews, Freddy Rodríguez, Bruce Willis, Michael Biehn, Josh Brolin, Nicky Katt, Rose McGowan, Quentin Tarantino

Műfaj:
horror, akció

Ország:
USA

Gyártó:
The Weinstein Company

Hazai moziforgalmazó:
Budapest Film

Kritikánk a filmről

Felhasználó Czehelszki Levente kritikája
2007. október 7.

"Tényleg szinte minden a helyén van. Rettentő erőszakos, de ez nem viseli meg a nézőt, mert direkt olyan gagyira van megcsinálva, mint a klasszikus rosszul sikerült trancsírszemetekben, és hiába szakad le heregolyó, folyik ki szem, mállik le bőr s fröccsen tengernyi vér, az ember a rendezői szándék szerint végigröhögi az egészet. "
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek