Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Görögbe fogadva

My Life in Ruins

Nem láttuk.
60% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2009. június 5.
Magyarországi premier: 2009. augusztus 13.
Magyarországi DVD premier: 2009. december 8.

Georgia (Nia Vardalos) elvesztette kefijét, magyarul az életének értelmét. Sorsának eddigi alakulása sem igazán erősíti optimizmusát, miután minden áldott nap turistákat kísérget szülőföldje, Görögország turisztikai látványosságain keresztül. Már éppen feladni látszik a reményt az álommunka után, mikor egy egzotikus külföldi szigetben meglátja a lehetőséget, majd nekiindul újra felfedezni életkedvét. És ki tudja, lehet hogy közben rátalál a nagy szerelem is?

A My Life Ruins a Bazi nagy görög lagzi írójának és főszereplőjének, Nia Vardalosnak új vígjátéka, de feltűnik benne az örök cápavadász legenda Richard Dreyfuss is.

Rendezte:
Donald Petrie

Forgatókönyv:
Mike Reiss

Operatőr:
José Luis Alcaine

Vágó:
Patrick J. Don Vito

Szereplők:
Nia Vardalos, Richard Dreyfuss, Maria Adanez, Sheila Bernette, Maria Botto, Rachel Dratch, Alexis Georgoulis, Ralph Nossek, Bernice Stegers, Harland Williams

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
98 perc

Ország:
Egyesült Államok, Spanyolország

Gyártó:
Fox Searchlight Pictures

Hazai moziforgalmazó:
Forum Hungary

Kritikánk a filmről

Felhasználó Olórin kritikája
2009. augusztus 27.

"A Görögbe fogadva a figyelemreméltóan tehetségtelen Donald Petrie filmje, a forgatókönyvet pedig az a Mike Reiss követte el, aki a Simpson család mozifilmért és a Jégkorszak 3-ért is felelt – de hogy hová tűnt a humorérzéke, ami az említett animációs filmekben megmutatkozott, azt csak az ég tudja, vagy még az sem."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek