Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Gnómeó és Júlia

Gnomeo and Juliet

Nem láttuk.
55% / 4 olvasó
Amerikai premier: 2011. február 11.
Magyarországi premier: 2011. február 10.
Magyarországi DVD premier: 2011. június 16.

Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel a legújabb digitális 3D technológia segítségével. Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?

Kelly Ashbury, a Shrek 2. rendezője csodálatos látványvilágú filmjében, szívmelengető, bájos figurákkal teremtette újra a már ismert történetet, melyben sok-sok vidám, kedves és mókás mellékszereplő is részt vesz az egyedülálló kalandban, mely mellett minden korábbi eltörpül. A happy end természetesen garantált, csakúgy, mint a rengeteg nevetés és fordulatos kalamajka melyek felhőtlen kikapcsolódást és szórakozást ígérnek a család minden tagja számára.

Rendezte:
Kelly Asbury

Forgatókönyv:
William Shakespeare nyomán Rob Sprackling és John R. Smith

Vágó:
Catherine Apple

Zene:
Chris Bacon, James Newton Howard, Elton John

Eredeti hangok:
James McAvoy, Emily Blunt, Jason Statham, Patrick Stewart, Stephen Merchant, Michael Caine, Maggie Smith, Jim Cummings, Hulk Hogan, Ozzy Osbourne

Műfaj:
animációs

Játékidő:
87 perc

Ország:
Anglia, USA

Gyártó:
Rocket Pictures, Starz Animation, Touchstone Pictures

Hazai moziforgalmazó:
Palace Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek