Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Gamer - Játék a végsőkig

Gamer

50% / 3 szerkesztő
43% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2009. szeptember 4.
Magyarországi premier: 2009. október 29.

A széles körben elterjedt és igencsak vitatott programok szülőatyja, a már visszavonult milliárdos, Ken Castle (Michael C. Hall) legújabb agyszüleménye egy új lövöldözős játék a „Slayers” (Gyilkosok), mely olyan hatást kelt, mintha az irányító maga lenne a programban szereplő harcos.

A félelmetes játék lehetővé teszi, hogy világszerte több millió ember élő adásban élhesse ki gyilkos fantáziáját, fegyenceket használva avatárként, kiknek halálukig kell küzdeniük. A brutális „Slayers” játék legnagyobb kultikus hőse Kable (Gerard Butler), akit a fiatal játékos, Simon (Logan Lerman) irányít minden kihívásnak eleget téve, hogy hétről hétre Kable legyen a győztes. A modern kor gladiátorának, kit elhurcoltak családjától, bebörtönöztek, és akarata ellenére harcra kényszerítenek, túl kell élnie a megpróbáltatásokat, hogy elszökhessen. Ki kell szabadítania családját, vissza kell nyernie személyiségét, és nem utolsó sorban meg kell mentenie az emberiséget Castle kegyetlen technológiájától.

Rendezte:
Mark Neveldine, Brian Taylor

Forgatókönyv:
Mark Neveldine és Brian Taylor

Operatőr:
Ekkehart Pollack

Vágó:
Peter Amundson, Fernando Villena, Doobie White

Zene:
Robb Williamson

Szereplők:
Gerard Butler, Michael C. Hall, Alison Lohman, Amber Valletta, Logan Lerman, Kyra Sedgwick, Ludacris, John Leguizamo, Zoe Bell, Terry Crews

Műfaj:
akció, dráma, thriller

Játékidő:
95 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Lakeshore Entertainment, Lionsgate

Hazai moziforgalmazó:
Fórum Hungary

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek