Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

G.I. Joe: A kobra árnyéka

G.I. Joe: The Rise of Cobra

20% / 1 szerkesztő
68% / 6 olvasó
Amerikai premier: 2009. augusztus 7.
Magyarországi premier: 2009. augusztus 6.
Magyarországi DVD premier: 2009. december 9.

A Paramount Pictures és a Hasbro a Transformers-filmek után egy újabb gyerekkori kedvenchez tért vissza. A G.I. Joe-nak nevezett szuperkommandó Közép-Ázsia hegyeiben, az egyiptomi sivatagban, Párizs nyüzsgő utcáin és az Északi-sark jégsapkája alatt is üldözi Destrót, a galád fegyverkereskedőt, és próbálja megakadályozni, hogy a titokzatos Kobra nevű szervezet káoszba taszítsa a világot. A felderítéshez új generációs kémtechnológiát használnak, harcukat a legmodernebb fegyverekkel vívják.

A Múmia (The Mummy) és a A Múmia visszatér (The Mummy Returns) rendezője, Stephen Sommers újabb nagy kalandra invitálja a nézőket a G.I. Joe: A kobra árnyéka (G.I. Joe: The Rise of Cobra) című szuperprodukcióval. A világ leghazafiasabb akciófigurájának legendáját kelti életre és helyezi a közeljövőbe, ahol a végső jó és rossz, vagyis a hősiesség és a terrorizmus vívja harcát.

Rendezte:
Stephen Sommers

Forgatókönyv:
Stuart Beattie, David Elliot, Paul Lovett

Operatőr:
Mitchell Amundsen

Vágó:
Bob Ducsay, Jim May

Zene:
Alan Silvestri

Szereplők:
Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christopher Eccleston, Joseph Gordon-Levitt, Byung Hun Lee, Sienna Miller, Rachel Nichols, Ray Park, Said Taghmaoui, Channing Tatum, Marlon Wayans, Dennis Quaid

Műfaj:
akció, kaland

Játékidő:
107 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Paramount Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP - Duna Film

Kritikánk a filmről

Felhasználó Farkas Ádám kritikája
2009. augusztus 6.

"Szegény Joe-k egyedül próbálják meg bebizonyítani, hogy egy nyári akciómozit robotok nélkül is elvisznek a kigyúrt hátukon. Talán a második részben sikerül, most sajnos nagyon nem ment. Gyerekkorukat újraélni vágyó felnőttek helyett legfeljebb igazi gyerekeknek lehet szórakoztató."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek