A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/lib/php/sessions/ci_session9502d26bv9njan5t7et36lgc52p6tgdv): failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 172

Backtrace:

File: /var/www/moziplussz.hu/application/libraries/Ion_auth.php
Line: 91
Function: library

File: /var/www/moziplussz.hu/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/lib/php/sessions)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 143

Backtrace:

File: /var/www/moziplussz.hu/application/libraries/Ion_auth.php
Line: 91
Function: library

File: /var/www/moziplussz.hu/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

Filmadatlap: Füstölgő ászok - Moziplussz.hu
Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Füstölgő ászok

Smokin' Aces

Nem láttuk.
80% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2007. január 26.
Magyarországi DVD premier: 2007. augusztus 1.

Íme, ez itt a nevadai Lake Tahoe, ahol mindenki ki akarja füstölni az Ászokat. A bűvész Buddy “Ászok” Izrael (Jeremy Piven), aki maga a megtestesült linkség, a hamiskártyások, szerencsejátékosok, gyilkosok és gengszterek világában nőtt fel. 21 évesen már a főbűnözőkkel cimborált, az MGM nagytermében ő volt a teltházas műsorok fő attrakciója.

Miután a vegasi maffia nem hivatalos kabalája lett, elkezdett hinni a saját sajtójának, és fejébe szállt az ajnározás. Úgy döntött, hogy a showbizniszben szerzett hírnevét a bűn világában váltja nem is olyan apró pénzre. A saját maffiafőnöke akar lenni, hiszen a filmek szerint ez olyan könnyen megy. Ászok végül annyit ér el, hogy összeakasztja a bajuszt azzal a szervezettel, amely befogadta őt, és halálos ellenségévé teszi Primo Sparazzát, a maffiavezért.

Az FBI eközben vádalkut köt Ászokkal. Az FBI igazgatóhelyettese, Stanley Locke (Andy Garcia), két rátermett ügynökét, Richard Messnert (Ryan Reynolds) és partnerét, Donald Carrutherst (Ray Liotta) rendeli ki Ászok védelmére. Amikor a maffia vezérei rájönnek, hogy Ászok elárulta őket, egymillió dolláros vérdíjat tűznek ki a fejére. Nem érdekli őket, hogy ki teszi el láb alól, csak az, hogy minél előbb halott legyen. Ezután vérszomjas zsoldosok, tömeggyilkosok és gyönyörű bérgyilkosok egész serege szállja meg Tahoe-t, hogy megtalálják Ászokat és kiérdemeljék a pénzt. Senki sem állhat az útjukba.

Eközben Sparazza gengszterei is bebiztosítják magukat egy bérgyilkossal, Georgia Sykesszal (Alicia Keys) és partnerével, a mesterlövész Sharice Wattersszel (Taraji Henson). Három pszichopata neonáci, akik Tremor fivérek néven ismertek, és úgy szagolják ki a pénzt, akár a vérebek, szintén Tahoe-ba érkeznek. Darwin (Chris Pine), Jeeves (Kevin Durand) és Lestor Tremornak (Maury Serling) nincs lelkiismerete, és mindenkit megölnek, aki a pénzük és közéjük áll. Rajtuk kívül még néhány nemzetközi bérgyilkos - köztük a könyörtelen kínzások mestere, Pasquale Acosta (Nestor Carbonell) és az átváltozóművész Lazlo Soot (Tommy Flanagan) - színesítik a perverz bűnözők palettáját Tahoe-ban.

A helyzetet tovább bonyolítja a leglepukkantabb vegasi óvadékügynök, Jack Dupree (Ben Affleck), aki ötvenezer dollár előlegért vállalja, hogy előbb találja meg Ászokat, mint az FBI. Dupree két volt rendőrt, “Pistol” Pete Deekst (Peter Berg) és korábbi partnerét, Hollis Elmore-t (Martin Henderson) béreli fel, hogy segítsenek elkapni Ászokat. Dupree szerencséjére ők csupaá háromórányi autóútra vannak Tahoe-tól. Az a kérdés, ki találja meg legelőször Ászokat.

Rendezte:
Joe Carnahan

Forgatókönyv:
Joe Carnahan

Operatőr:
Mauro Fiore

Vágó:
Robert Frazen

Zene:
Clint Mansell

Szereplők:
Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Ray Liotta, Ben Affleck, Andy Garcia, Alicia Keys, Martin Henderson, Peter Berg, Nestor Carbonell, Matthew Fox

Műfaj:
akció, vígjáték

Játékidő:
108 perc

Ország:
USA / Nagy-Britannia / Franciaország

Gyártó:
Universal Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek