Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Fűbenjáró bűn

Saving Grace

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2000. augusztus 4.
Magyarországi premier: 2001. július 12.

Grace (Brenda Blethyn) évekig kitartott férje mellett, aki nemcsak hűtlen volt hozzá, hanem folytonosan rossz üzletekbe is fogott. Férje halála után kiderül, hogy szinte mindene elveszhet a hátrahagyott adóssághalmaz miatt. Hogyan lehetne megmenteni a házat? A jóléthez szokott Grace-nek sürgősen ki kell találnia valamit.

Matthew, a kertész (Craig Ferguson) előhozakodik a mentőötlettel: érdemes egy igénytelen, ám igen keresett növény termesztésébe fogni, amit jó pénzért el lehet passzolni Londonban. Ez a növény a tiltott vadkender. A titkosnak induló vállalkozásról egyre többen szereznek tudomást, a kisvárosban a szolidaritás azonban erősebb, mint a törvény iránti tisztelet. Grace szinte az újrakezdő, erős nő példaképévé válik. Mire összejön vagy húsz kiló a bódító szívnivalóból, Grace felkerekedik a nagyvárosba, hogy eladja a termést. Egy kemény fődíler le akar csapni az ismeretlen (özvegy)asszony “kincsére”, ám végül beleszeret.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Nigel Cole

Forgatókönyv:
Craig Ferguson, Mark Crowdy

Operatőr:
John de Borman

Vágó:
Alan Strachan

Zene:
Mark Russell

Szereplők:
Brenda Blethyn, Craig Ferguson, Martin Clunes, Tchéky Karyo, Jamie Foreman, Bill Bailey, Valerie Edmond, Tristan Sturrock, Clive Merrison, Leslie Phillips, Diana Quick

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
94 perc

Ország:
Nagy-Britannia

Gyártó:
20th Century Fox

Hazai moziforgalmazó:
Budapest Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek