Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Fiúk az életemből

Riding In Cars With Boys

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2001. október 19.
Magyarországi premier: 2002. február 14.
Magyarországi DVD premier: 2002. július 3.

1965-ben járunk, amikor Beverly Donofrio (Drew Barrymore) még csak 15 éves, és mint minden tinédzser, ő is merész álmokat szövöget a jövőről. Eltervezte, hogy írónő lesz és New Yorkba költözik, bár úgy tűnik, a connecticuti munkásvárosban nem viheti sokra, és a legtöbb, amit az irodalom terén remélhet, Shakespeare és a romantikus regények olvasása. Tanárai azonban dicsérik íráskészségét és biztatják, hogy jelentkezzen főiskolára. Bev ezzel együtt nem könyvmoly, hanem éppolyan kamaszlány, mint a többiek - pimasz, lázadó, szeszélyes… és a fiúkat lesi.

Egy bulin belebotlik egy nem túl eszes, ám vagány 18 éves srácba, és mivel éppen csalódott egy másik fiúban, vele igyekszik vigasztalódni. Ray Hasek (Steve Zahn) rögtön kap az alkalmon, ám nem sokkal később kénytelenek szembenézni az együtt töltött éjszaka nem várt következményével: Bev állapotos. A lány súlyos perceknek néz elébe: el kell mondania szüleinek az igazságot. “Rendes” családban, olyan kisvárosban, mint az övék egy lányanya teljességgel elképzelhetetlen, márpedig Bev közli szigorú apjával (James Woods) és összetört anyjával (Lorraine Bracco), hogy otthagyja a középiskolát és megtartja a gyereket.

Így is történik, s hamarosan Ray felesége lesz, hogy a család együtt maradhasson. A kínos esküvői ceremónia után nekiállnak otthont teremteni. Hamarosan megszületik a fiuk, de Bev továbbra sem tesz le régi terveiről. Csakhogy hat év házasság után rájön: férje drogfüggő lett, és felesége nehezen összespórolt pénzét, melyet a főiskolai tanulmányokra szánt, mind kábítószerrre költötte. Házasságuk felbomlik, Ray eltűnik az életéből, és a hirtelen egyedül maradt anya felteszi magának az ijesztő kérdést: hogyan tovább?

A színésznő-direktor Penny Marshall (Ébredések, Micsoda csapat, Reneszánszember, Kinek a papné) otthonosan mozog a drámai filmek terén, és eddigi rendezései kivétel nélkül kritikai sikert vontak maga után. A nívós szereplőgárdával készült Fiúk az életemből esetén 48 millió dollárral gazdálkodhatott, s bár a pénzügyi siker elmaradt, filmjének színvonala nem hazudtolja meg korábbi munkáit.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: ismeretlen és siz

Rendezte:
Penny Marshall

Forgatókönyv:
Morgan Ward

Operatőr:
Miroslav Ondrícek

Vágó:
Lawrence Jordan, Richard Marks

Zene:
Heitor Pereira, Hans Zimmer

Szereplők:
Drew Barrymore, Steve Zahn, Adam Garcia, Brittany Murphy, James Woods, Lorraine Bracco, Rosie Perez, Sara Gilbert, Peter Facinelli, Mika Boorem, Vincent Pastore

Műfaj:
dráma, romantikus

Játékidő:
132 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Gracie Films/Parkway Productions/Columbia Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek