Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Férjhez mész, mert azt mondtam

Because I Said So

80% / 1 szerkesztő
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2007. február 2.
Magyarországi premier: 2007. augusztus 2.

Daphne Wilder (Diane Keaton) három lány büszke édesanyja, irántuk érzett szeretete nem ismer határokat. Maggie (Lauren Graham) pszichológusként dolgozik, ő a legérettebb a nővérek közül. Mae (Piper Perabo) szemtelen és szexis; a bizonytalan, de imádnivaló Milly (Mandy Moore) pedig légypapírként vonzza magához a férfiakat.

Daphne tudja ezt, és ezért elhatározza, hogy megakadályozza legkisebb gyermekét abban, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, amiket ő is elkövetett annak idején. Össze akarja hozni lányát a tökéletes férfivel, úgyhogy a lány tudtán kívül felad egy hirdetést Milly nevében egy netes társkereső oldalon. Ezzel aztán komikus és zűrzavaros ügyek lavináját indítja el. A cél nemes, az eszközök talán nem a megfelelőbbek - dehát mindent a szerelemért.

Anya és lánya feszül egymásnak ebben a “házi háborúban”; most kiderül, milyen hatalmas erő az anyai szeretet. Végül lányai ráébresztik Daphne-t, hogy ez a szeretet néha többet árt, mint amennyit használ…

A Michael Lehmann (Heathers, Vonzások és állatságok, 40 nap 40 éjszaka) által rendezett romantikus vígjátékban Diane Keaton a trónkövetelő generáció néhány remek színésznőjével komédiázik együtt.

Rendezte:
Michael Lehmann

Forgatókönyv:
Karen Leigh Hopkins, Jessie Nelson

Operatőr:
Julio Macat

Vágó:
Paul Seydor, Troy Takaki

Szereplők:
Diane Keaton, Mandy Moore, Piper Perabo, Lauren Graham, Colin Ferguson, Stephen Collins, Gabriel Macht, Tom Everett Scott, Tony Hale

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
102 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Gold Circle Films, Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek