Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Férj és férj

I Now Pronounce You Chuck and Larry

Nem láttuk.
65% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2007. július 20.
Magyarországi premier: 2007. szeptember 6.
Magyarországi DVD premier: 2008. január 23.

Chuck Ford (Adam Sandler) és Larry Allensworth (Kevin James) tűzoltók, akiket az egész örs igazi macsóként ismer és tisztel. Ők ketten nagyon jó barátok, akik mégis meglehetősen különböző életet élnek. Chuck szeret egyedül élni, míg a megözvegyült Larry minden idejét a gyerekeinek szenteli.

Miután Larry megmenti Chuck életét egy akció során, egy elég furcsa szívességet kér haverjától. Pár kellemetlen jogi akadály miatt Larry nem nevezheti meg gyermekeit az életbiztosítása haszonélvezőiként; de egy kiskapu a rendszerben mégis lehetővé tenné ezt, ha fel tudna mutatni egy élettársat. Mivel megbízik Chuckban, megkéri, hogy vállalja a kockázatot, és fogadja el a zavarba ejtő ajánlatot. Chuck beleegyezik ebbe, és mindketten biztosak benne, hogy soha senki nem fogja megtudni az igazat.

Aztán mikor egy akadékoskodó közszolga gyanakodni kezd, és elhatározza, hogy megvizsgálja a kapcsolatukat, a duó apró titka városszerte az érdeklődés középpontjába kerül. Így hát Chucknak és Larrynek össze kell költöznie, és egy olyan párkapcsolatot improvizálnia, ami elég egészséges és boldog, hogy mindenkit meggyőzzön az ő egymás iránt érzett szerelmükről…

Rendezte:
Dennis Dugan

Forgatókönyv:
Barry Fanaro, Jim Taylor, Alexander Payne

Operatőr:
Dean Semler

Vágó:
Jeff Gourson

Zene:
Rupert Gregson-Williams

Szereplők:
Adam Sandler, Kevin James, Jessica Biel, Dan Aykroyd, Steve Buscemi, Ving Rhames

Műfaj:
vígjáték

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP - Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek