Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Felpörögve

Crank

Nem láttuk.
70% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2006. szeptember 1.
Magyarországi premier: 2006. november 2.
Magyarországi DVD premier: 2007. február 28.

Chev Chelios (Jason Statham) nem várt telefonhívásra ébred. Támolyog, gyakorlatilag nem tud mozogni, és a szíve is alig ver, nagy erőfeszítésébe kerül, hogy felvegye a mobilját. Ricky Verona (Jose Pablo Cantillo) van a vonalban, és elárulja hősünknek, hogy megmérgezte álmában: már csak egy órája van hátra.

Mint kiderül, Chev egy bérgyilkos, aki a Nyugati Parti bűnszövetkezeteknek dolgozik. Chev eddig soha nem hibázott, de a múlt éjszakai meló váratlan kudarcba fulladt. Chev ugyanis futni hagyta a célpontot: ki akar szállni, hogy új életet kezdhessen barátnőjével, Eve-vel (Amy Smart). 

Most Chevnak – szó szerint – rohannia kell az életéért. Csak úgy képes lelassítani a szívét leállítani készülő mérget, ha testében folyamatosan magasan tartja az adrenalin szintet! Ahogy az óra sebesen ketyeg, Chelios nagy zűrzavart okoz Los Angeles utcáin, s mindenkit elsöpör, aki az útjába mer állni.

Meg kell mentenie Eve-t, ki kell cseleznie az őt üldöző fejvadászokat, miközben meg kell találnia az ellenanyagot is, mielőtt szíve végleg feladja. De adrenalin szintje közben egy pillanatra sem eshet vissza…

Rendezte:
Mark Neveldine és Brian Taylor

Forgatókönyv:
Mark Neveldine és Brian Taylor

Operatőr:
Adam Biddle

Vágó:
Brian Berdan

Zene:
Paul Haslinger

Szereplők:
Jason Statham, Amy Smart, Jose Pablo Cantillo, Dwight Yoakam, Reno Wilson, Glenn Howerton

Műfaj:
krimi, thriller

Játékidő:
87 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Lions Gate Films

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek