Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Felkoppintva

Knocked Up

50% / 1 szerkesztő
60% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2007. június 1.
Magyarországi premier: 2007. október 4.
Magyarországi DVD premier: 2008. február 6.

Allison Scott (Katherine Heigl) egy celebvadász tévéműsornál dolgozik, és a karrierje éppen felívelőben van. Ám egy este bulizni megy nővérével, és a görbe estét egy bohókás, zöldpárti (de nem úgy) bumburnyák (Seth Rogen) karjaiban fejezi be.

A valószínűtlen egyéjszakás kaland eredménye csak hetekkel később jelentkezik, először reggeli rosszullétek formájában…

Allison úgy dönt, megtartja a babát, a kérdés már csak az, hogy egyedül vág bele a nagy kalandba, vagy megpróbál esélyt adni a mit sem sejtő apának - aki maga is egy nagyra nőtt gyerek, és még esze ágában sem volt megállapodni és családot alapítani, és együtt héderezik és ökörködik hasonszőrű cimboráival…

A Grace klinika szöszije és a 40 éves szűz füves mackója alkotják a furcsa párost a 40 éves szűz rendezőjének új vígjátékában, ahol a szex csupán előjáték, a buli utána lesz csak igazán baba!

Rendezte:
Judd Apatow

Forgatókönyv:
Judd Apatow

Operatőr:
Eric Alan Edwards

Vágó:
Brent White, Craig Alpert

Zene:
Joe Henry, Loudon Wainwright III

Szereplők:
Katherine Heigl, Seth Rogen, Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel, Jay Baruchel, Jonah Hill, Martin Starr, Harold Ramis, Alan Tudyk, Kristen Wiig, Bill Hader

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
129 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Kritikánk a filmről

Felhasználó Czehelszki Levente kritikája
2007. október 8.

"Kevés alpári poénnal operál a Felkoppintva, mert a humorbombák többsége remek szöveg-, vagy helyzetkomikum, és ebben igazán jó a film. Csak kár, hogy ennek ellenére az eredetisége egy ecseri piacon vett edzőcipőével vetekszik. Továbbá a buta, klisés, törvényszerűen kötelező jellemfejlődés kiszámíthatóvá teszi a befejezést, aminek kapcsán a nézőnek megint hiányérzete támad, és amikor rájön, hogy azt nézte meg százötvenegyedszer, amit már korábban is látott minden családi vígjátékban, csak több cukormázzal leöntve, akkor kérdésessé válik számára, megérte-e mindez azt az ezer forintot és százharminc percet, amibe került."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek